25 Mayıs 2020 11:27

Pınar Aydınlar'dan kendisine ve çocuklarına yönelik tehditlere suç duyurusu

Müzisyen ve eski HPD PM üyesi Pınar Aydınlar, kendisini ve çocuklarını cinsel saldırı ve ölümle tehdit eden şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Görsel: @PinarAYDINLAR

Paylaş

Müzisyen ve eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Parti Meclis (PM) üyesi Pınar Aydınlar, sosyal medya üzerinden kendisini ve çocuklarını cinsel saldırı ve ölümle tehdit eden şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Tehdit mesajlarını Twitter hesabından "Sizden korkmuyorum" diyerek paylaşan Aydınlar, takipçilerinden mesajları gönderen sayfaları şikayet etmelerini istedi.

Aydınlar'ın paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu bir suç duyurusudur! İt sürüsü durmadan bana ve çocuklarıma dönük tehdit mesajları göndermektedir. Avukatım aracılığı ile suç duyurusunda bulunmuş olsam da sizlerden ricam bu sayfaları şikayet etmeniz. Görüntülerin iğrençliği sebebiyle açmadan paylaşıyorum. Sizden korkmuyorum!"

Aydınlar, tehditlere ilişkin paylaştığı videoda da "Ben ezilen halkların yanında olmaktan her daim onur duydum. Evet, Kürt halkının yanında olmaktan onur duyuyorum. Evet, ezilen işçi sınıfının yanında olmaktan, direnen kadınların yanında olmaktan, emekten, kutsal olan alın terinin yanında olmaktan gurur duyuyorum, onur duyuyorum… Okuduğum şarkının türkünün hakkını pratiğimle vermeye çalışan bir insanım… Ne oluyor, siz kimi tehdit ediyorsunuz, kaç paralık insalarsınız, kimsiniz siz ya? Hiçbir tehdit ve hiçbir baskınız beni inandığım değerlerden geri adım attıramaz. Bir kurşunluk can, bin defa feda olsun halkıma. Bir kadını kadınlığıyla, bir anneyi çocuklarıyla vuracak kadar alçak ve namussuzsunuz" dedi.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Siyasi partiler video konferans aracılığıyla bayramlaştı

SONRAKİ HABER

Murat Ağırel’in kızı Ada’dan babasına bayram şiiri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...