17 Mayıs 2020 06:49
Son Güncellenme Tarihi: 21 Mayıs 2020 09:35

İnegöl İŞKUR'da koronavirüs testi pozitif çıkan memur sayısı 12'ye yükseldi

İŞKUR Bursa İnegöl Hizmet Merkezinde görevli 12 memurun koronavirüs testi pozitif çıktı. Şubede görevli tüm çalışanlar karantinaya alındı.

İŞKUR İnegöl Hizmet Merkezi

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) Bursa İnegöl Hizmet Merkezinde koronavirüs testi pozitif çıkan görevli sayısı 12'ye yükseldi. Tüm çalışanlar karantinaya alındı.

Sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından da kurumun bir süre hizmet faaliyetlerini sürdüremeyecek olduğu bildirildi.

İŞKUR İnegöl Merkezinde 16-17 Mayıs'ta yapılan incelemelerde 8 memurun koronavirüs testi pozitif çıkmış, şubede görevli kişiler karantinaya alınmıştı. Daha sonrasında ise bu sayı 9'a yükseldi. Son yapılan testler sonucunda ise koronavirüs testi pozitif çıkan çalışan sayısı, 12 oldu.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, İŞKUR’da görev yapan 10 memur yüksek ateş ve öksürük nedeniyle İnegöl Devlet Hastanesine başvurmuştu.

Aralarında Şube Müdürü Ahmet Baştürk'ün de bulunduğu 27 kişi, evlerinde 14 gün süreyle karantinaya alındı. Karantinaya alınan memurların, çalışmalarına evden devam edeceği öğrenildi. Bursa merkez ve Gemlik ilçesinde bulunan İŞ-KUR Şubeleri, İnegöl'e destek vermeye başladı. İşlemlerin aksamaması için yoğun çaba gösterildiği bilgisi paylaşıldı. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yerine kayyum atanan Altınova belediyesi eş başkanı Casim Budak tutuklandı

SONRAKİ HABER

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer: Buğdayda taban fiyat üreticinin yüzünü güldürmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...