14 Mayıs 2020 09:17

Beşiktaş'ta 8, Erzurumspor'da 11 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı

Beşiktaş'ta futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan koronavirüs testleri sonucuna göre 8 kişinin testi pozitif çıktı. Erzurumspor'da da 11 kişinin testi pozitif çıktı.

Fotoğraf: Vodafone Medya Merkezi

Paylaş

Beşiktaş Kulübü, 8 kişinin koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı. Erzurumspor Kulübü de yaptığı duyuruda, 11 kişide Kovid-19 tespit edildiğini açıkladı. Beşiktaş'ta antremanlar süresiz durduruldu.

Beşiktaş, daha önce bir futbolcu ve bir antrenörün Kovid-19 testinin pozitif çıkmasından dolayı yaptığı ikinci test sonuçlarını da açıkladı. Kulüp, resmi siteden yaptığı açıklamada, 8 kişinin Kovid-19'a yakalandığını duyurdu. Bu kişilerin kaçının futbolcu olduğu bilgisi paylaşılmadı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"13 Mayıs Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza ikinci kez Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır. Dr. Tekin Kerem Ülkü."

İDMANLAR SÜRESİZ DURDURULDU

Beşiktaş'ta antrenmanlar süresiz durduruldu. Futbolculara, teknik heyete ve tesis personeline 1 hafta içinde tekrar test yapılacak.

ERZURUMSPOR: 11 KİŞİNİN TESTİ POZİTİF

Öte yandan Erzurumspor Kulübünün duyurusuna göre, 11 kişinin testi pozitif çıktı. Açıklamada, "Erzurumspor’umuzda bugün yapılan  2. Covid-19 testi sonucu 4 futbolcumuz, 1 teknik heyet, 1 A takım personeli 5 kulüp çalışanının (11) test sonucu pozitif çıkmış, buna ilaveten durumu şüpheli olan 12 kişi testlerinin tekrarlanması için hastaneye sevkleri sağlanmıştır" denildi.

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul Eczacı Odası, Eczacılık Günü'ne dair açıklama yaptı

SONRAKİ HABER

Ceylan'ın ailesi: Boynunda 3 ayrı ip izi vardı; intihar değil, cinayet

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...