26 Mart 2020 18:12

Cevizlibağ Atatürk Öğrenci Yurdunu boşaltmak için öğrencilere 2 saat süre verdiler

Cevizlibağ Atatürk Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilere yurdu boşaltmak için 2 saat öncesinden haber verilirken, öğrenciler mağdur edilmelerine tepkili.

Fotoğraf: DHA (Arşiv)

Paylaş

Cevizlibağ Atatürk Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenci

Yüksek Öğretim Kurumu'nun bahar dönemi üniversitelerde ders yapılmayacak açıklamasından sonra Atatürk Öğrenci Yurdu Instagram hesabından paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda; 2 saat öncesinden 16.00'a kadar eşyalarımızı alabileceğimizi, daha önce nöbetçi yurt ilan edilen Cevizlibağ yurdunun karantina yurdu olacağını ve yurtta sağlıkçıların kalacağının haberini verdi. Ortada olan eşyaları ise bazanın altına koyduklarını açıkladı.

Yurdun karantina yurdu olacağının haberini 2 saat öncesinden haber vermek akıl alır gibi değil. “Uzakta olan öğrenciler eşyalarını nasıl alacak?​” kimsenin bir fikri yok. Bizleri mağdur etmekten başka bir şey yapmıyorlar. Biz öğrenciler bu zor günlerde yurdun böyle bir durumu önceden haber etmemesi konusunda şikayetçiyiz ve bu durumdan çok endişeliyiz. Öğrenciler olarak eşyalarımızı alabilmek için sürecin uzamasını istiyoruz.

ÖNCEKİ HABER

Psikolog Özge Şahin: Çocukların yaş seviyelerine uygun bilgiler verin

SONRAKİ HABER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Koronavirüs sebebiyle 16 hastamızı daha kaybettik

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...