26 Mart 2020 11:56

Süleyman Soylu: Salgının önüne geçemezsek en yüksek tedbiri alırız

Sokağa çıkma yasağı ile ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu tedbirlerle salgının önüne geçemezsek, en yüksek tedbiri alırız” dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs önlemlerine ilişkin sorulan sokağa çıkma yasağı sorusunu, “Eğer bu tedbirlerle salgının önüne geçemezsek alacağımız en yüksek tedbiri alırız” diye cevapladı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında koronavirüse yönelik alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, “Sokağa çıkma yasağı gündemde mi?​” sorusuna, “Gerekirse tedbirleri yükseltebiliriz. Daha üst tedbirler almamız gerekiyorsa alırız” yanıtını verdi.

Soylu, sosyal izolasyonun ne ölçüde sağlandığına dair soruya, "Ters bir şey söyleyeceğim belki ama. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sıkıntı var. Ankara, İstanbul, İzmir'de şehir çekilmiş durumda" şeklinde cevap verdi.

“2 BİN 551 PROVOKATİF HESAP TESPİT EDİLDİ”

Soylu, sosyal medyada koronavirüs paylaşımı yapan 2 bin 551 “provokatif hesap” tespit edildiğini, 449'una işlem yapıldığını ve diğerlerine işlem yapılmaya devam edildiğini de belirtti. (Ankara/MA)

ÖNCEKİ HABER

Koronavirüs manzarası: Patron fabrikaya uğramıyor işçi fazla mesaiye bırakılıyor

SONRAKİ HABER

Renault işçisi: Olup biteni kaygı ve korku ile izlemek yerine birlik olmalıyız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...