11 Mart 2020 03:03

Bakan Kasapoğlu'ndan koronavirüs açıklaması: Seyircisiz maç şu an gündemimizde yok

Bakan Muharrem Kasapoğlu, "Maçların seyircisiz oynanması durumu şu an için gündemimizde yok" dedi.

Mehmet Muharrem Kasapoğlu | Fotoğraf: AA

Paylaş

Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) önlemleri hakkında bilgi veren Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, "Mart ve nisandaki 80'den fazla etkinlik ertelendi" dedi. Bakan Kasapoğlu, "Maçların seyircisiz oynanması durumu şu an için gündemimizde yok" ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Gençlik faaliyetlerimizi, gerek gençlerimizin yurt dışı seyahatleri, yurt dışından gelen gençlerimizin kamplarla ilgili çalışmaları, diğer organizasyonları, bu çalışmalarla ilgili olarak mart ve nisan ayındaki çalışmalarımızı ertelemiş durumdayız. Özellikle gençlik kamplarımızdaki uluslararası çalışmalarımızı da ertelemiş durumdayız."

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİSİ MERAK KONUSU

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında önemli bir mücadele olan ve yaklaşık 50 bin kişi kapasiteli Türk Telekom Stadyumunda pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin seyircisiz oynanıp oynanmayacağı ise merak edilen konulardan. Bakan Kasapoğlu her ne kadar "Maçların seyircisiz oynanması gündemimizde yok" dese de İstanbul derbilerinin dolu tribünlere oynandığı da düşünülünce, 50 bine yakın kişinin güvenliğinin alınıp alınamayacağı cevaplanması gereken en önemli sorulardan biri durumunda.

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Cari açık ocak ayında 1,8 milyar dolara yükseldi

SONRAKİ HABER

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesindeki tacize "görevsizlik", dosya YÖK'e gönderildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa