06 Mart 2020 19:48
Son Güncellenme Tarihi: 06 Mart 2020 20:38

Mahkemeye sevk edilen Yeni Yaşam ve Yeniçağ çalışanları serbest bırakıldı

Yeni Yaşam gazetesi çalışanları Ferhat Çelik ve Aydın Keser ile Yeniçağ Yazarı Murat Ağırel, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fotoğraf: Yeni Yaşam gazetesi

Paylaş

Yeni Yaşam gazetesi çalışanları Ferhat Çelik ve Aydın Keser ile Yeniçağ Yazarı Murat Ağırel, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmelerinin ardından serbest bırakıldı.

Yeni Yaşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Çelik, Yazı İşleri Müdürü Aydın Keser ve Editör Semiha Alankuş İstanbul Başsavcılığı tarafından ifade vermeye çağırıldı. Ferhat Çelik ve Aydın Keser ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilirken Semiha Alankuş serbest bırakıldı. Sonrasında Çelik ve Keser de sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yeni Yaşam gazetesinin web sitesinde savcılığın "Libya’da hayatını kaybeden MİT mensupları" haberiyle ilgili ifade alınmasına karar verdiği bilgisine yer verildi.

Öte yandan aynı haber nedeniyle tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Yeniçağ Gazetesi Yazarı gazeteci Murat Ağırel de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Metrobüs duraklarındaki dezenfektan cihazları bir gün dayandı

SONRAKİ HABER

CHP'li Ömer Fethi Gürer: EYT’liler ve taşeronlar açlığa mahkum ediliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...