17.02.2020 19:45

Uşak’ta işçi servislerinin çarpışması sonucu 50 işçi yaralandı

Uşak’ta işçileri taşıyan bir otobüs ve iki servis midibüsü çarpıştı. 50 işçi hafif yaralandı.

Uşak’ta işçi servislerinin çarpışması sonucu 50 işçi yaralandı

Fotoğraf: AA

Uşak’ta işçileri taşıyan bir otobüs ve iki servis midibüsünün çarpışması sonucu 50 kişi hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Uşak’tan, Uşak Organize Sanayi Bölgesine işçi taşıyan Murat Selen yönetimindeki midibüs, kırmızı ışıkta bekleyen otobüse ve midibüse arkadan çarptı.

Kazada üç servis aracında bulunan 50 kişi hafif yaralandı.

Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan 47’si ayakta tedavi edildi. Diğer 3 kişi de tedavilerinin ardından taburcu edildi. (Uşak/AA)

03.02.2026 09:59

Çorum'da 6 gündür kayıptı: Ali Osman Kaya'nın cansız bedeni bulundu

Çorum’da 6 gündür kendisinden haber alınamayan 76 yaşındaki Ali Osman Kaya'nın cansız bedenine ulaşıldı; komşusu A.F.K. gözaltına alındı.

Çorum'da 6 gündür kayıptı: Ali Osman Kaya'nın cansız bedeni bulundu

Fotoğraf: AA

02.02.2026 17:01

YÖK’ün süre ve 'dual öğretim' planına tepki: 'Üniversiteler bilimsel eğitimden uzaklaşır'

Çukurova Öğretim Elemanları Derneği, YÖK Başkanı Erol Özvar’ın lisans süresini kısaltma ve işletmeleri eğitime dahil etme planının bilimselliği, üniversite özerkliğini ve akademik özgürlüğü zayıflatacağını belirtti.

YÖK’ün süre ve “dual öğretim” planına tepki: “Üniversiteler bilimsel eğitimden uzaklaşır”

Fotoğraf: Unsplash

03.02.2026 01:28

ABD ve İranlı yetkililerin İstanbul'da bir araya gelmesi bekleniyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff'un, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile olası bir nükleer anlaşmayı görüşmek üzere 6 Şubat'ta Türkiye'de bir araya geleceği iddia edildi.

ABD ve İranlı yetkililerin İstanbul'da bir araya gelmesi bekleniyor

Fotoğraf: ANKA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!