25 Kasım 2019 05:51

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Talat Atilla ile tek bir telefon görüşmesi yapmadım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Talat Atilla'nın açıklamaları ve iddialarına ilişkin konuştu.

Fotoğraf: AA

Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin açıklamalarına ilişkin Cumhuriyet’ten Orhan Bursalı’ya konuştu.

Muharrem İnce’nin konuyla ilgili kendisini aradığını doğrulayan Kılıçdaroğlu, “Benden haber bekle dedim İnce’ye.. O sırada İstanbul’daydım, İzmir’e uçağı ve belediye başkanlarıyla toplantıyı kaçıracaktım, oradan da Ankara’ya uçtum” dedi. İnce’nin CHP Genel Merkezi’ni suçlamasını doğru bulmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, Talat Atilla’nın iddiayı kendisine doğrulattığı yönündeki açıklamasına da tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, “Talat Atilla sizinle konuştu mu?​” sorusuna “Talat Atilla ile adımın yan yana gelmesine bile tahammülüm yok. 7 yıl önce bir söyleşi yapmıştı, onu çarpıtarak vermişti. Tek bir telefon konuşması bile yapmadım. Bir milletvekilimizin odasından Atatürk resmini indirdiği duyumunu da ortaya atan, günlerce CHP’yi karıştıran ve havuz medyasına malzeme veren de bu kişidir” yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, “Evet, komplo var, Saray komplosu doğrudur" açıklamasına ilişkin de konuştu. Saray’ın CHP’ye karşı komplolar peşinde koştuğunu zaten söyleyip durduğunu ve bunu bu bağlamda söylediğini savunan Kılıçdaroğlu, elde bilgi ve belge olmadan net konuşmanın söz konusu olmadığını söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yazarımız Ercüment Akdeniz: Mülteci işçiler 'modern köle' durumunda

SONRAKİ HABER

Marport Limanı'nda iş cinayeti: İş makinesinin ezdiği işçi yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...