13 Kasım 2019 07:52

Bayrampaşa'da metroda genç bir kadın taciz edildiğini söyledi, erkek linç edildi

Bayrampaşa'da metro istasyonunda bir erkek, genç bir kadını taciz ettiği iddiasıyla linç edilmek istendi. Taciz şüphelisi, zırhlı araçla karakola götürüldü.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bayrampaşa'da metro istasyonunda bir erkek, 18 yaşındaki genç kadını taciz ettiği iddiasıyla linç edilmek istendi. Güvenlik kulübesine saklanan şüpheli, zırhlı polis aracıyla olay yerinden götürüldü.

DHA'da yer alan habere göre olay, dün akşam saatlerinde Bayrampaşa, Ali Fuat Başgil metro istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, metrodan inen 18 yaşındaki genç kadın, 35 yaşlarında olan bir kişinin kendisini taciz ettiğini söyledi. Bunun üzerine şüpheli, kadının ailesi ve toplanan kalabalık tarafından linç edilmek istendi. Metro girişinde bulunan güvenlik görevlileri, şüpheliyi ve yanındaki bir kişiyi kulübeye kapattı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Taciz iddiasını duyan onlarca kişi metro çıkışına toplandı. Şüpheli polis koruması eşliğinde, olay yerine getirilen zırhlı araca bindirilerek uzaklaştırıldı.

"SÜREKLİ GÖZ TACİZİ VAR"

Genç kadının erkek kardeşi Batuhan Yılmaz, "Ablam Topkapı tramvay hattına kız arkadaşıyla birlikte biniyor. Sürekli göz tacizi var. Ablam daha sonra metro istasyonunda bağırıp yardım istiyor. Ondan sonra biz de koşuyoruz. Güvenlikçiler adamları yukarı çıkartıyorlar." diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bakan Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol’ün kaçak katı aylardır yıkılmadı

SONRAKİ HABER

Bağımsızlık yanlısı Katalanlar yol kapama eylemini sürdürdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...