03 Kasım 2019 10:03
Son Güncellenme Tarihi: 03 Kasım 2019 10:32

Ayşe Arman da Hürriyet'ten istifa etti

Hürriyet'in gazetecileri tebligat yoluyla işten çıkarmasının ardından başlayan istifalara Ayşe Arman da dahil oldu. Arman, Instagram hesabı üzerinden gazeteden ayrıldığını duyurdu.

Görsel, Ayşe Arman'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımın ekran alıntısıdır

Paylaş

Hürriyet gazetesi yazarlarından Ayşe Arman istifa ettiğini açıkladı. Gazeteden ayrıldığını Instagram hesabından duyuran Arman, "Hürriyet bitti, sevdiğim işi yapmaya devam" dedi.

Hürriyet gazetesinin çalışanlarına işten çıkarıldıklarını evlerine gönderdiği tebligatla haber vermesinin ardından başlayan istifalar sürüyor. Son olarak gazetenin yazarı Ayşe Arman da ayrıldığını duyurdu. İstifayı sosyal medya hesabı Instagram'dan duyuran Arman, şu ifadeleri kullandı:

"Hepinize nefis bir Pazar olsun. Enerjik ve iyiliklerle doluuuu. 27 yıldır Pazar röportajları yapıyorum. Artık gazeteden değil, buradan paylaşacağımmm. Hürriyet bitti, sevdiğim işi yapmaya devam… Bugün @ceydadvenci röportajı var. Birazdan profildeki linkten okuyabilirsiniz. Gün içinde de Ceyda postları paylaşacağım. Tabii ki üzgünüm… 27 yıl, Ömer’le ilişkimden uzun... Resmen bir ömür… Çok güzel günlerim oldu... Hürriyet’te doğdum ama yaşamaya devam edemeyeceğimi görüyorum. Yasımı kendi içimde yaşıyordum, ama o kadar çok soran oldu ki, paylaşmam icap etti... Peki o zaman: Geçen hafta, buradaki Türk konsolosluğundaki noter aracılığıyla aramızdaki sözleşmeyi fesettiğimi bildiren bir ihtarname yolladım. İstifa ettim yani. Şimdi yola devam. Buradan, çekimler, röportajlar, ne bileyim canımız ne isterse yaparız, hiç olmadığı kadar özgür… Ne dersiniz??? Var mısınız??? Bu yola benimle çıkar mısınız :))))))"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hepinize nefis bir Pazar olsun.Enerjik ve iyiliklerle doluuuu 27 yıldır Pazar röportajları yapıyorum. Artık gazeteden değil, buradan paylaşacağımmm Hürriyet bitti, sevdiğim işi yapmaya devam… Bugün @ceydadvenci röportajı var. Birazdan profildeki linkten okuyabilirsiniz. Gün içinde de Ceyda postları paylaşacağım .... .... Tabii ki üzgünüm… 27 yıl, Ömer’le ilişkimden uzun... Resmen bir ömür… Çok güzel günlerim oldu... Hürriyet’te doğdum ama yaşamaya devam edemeyeceğimi görüyorum. ..Yasımı kendi içimde yaşıyordum, ama o kadar çok soran oldu ki, paylaşmam icap etti... Peki o zaman: Geçen hafta, buradaki Türk konsolosluğundaki noter aracılığıyla aramızdaki sözleşmeyi fesettiğimi bildiren bir ihtarname yolladım. İstifa ettim yani. ... ... Şimdi yola devam. Buradan, çekimler, röportajlar, ne bileyim canımız ne isterse yaparız, hiç olmadığı kadar özgür… Ne dersiniz??? Var mısınız??? Bu yola benimle çıkar mısınız :))))))

Ayse Arman (@armanayse)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

 

NE OLMUŞTU?

Hürriyet gazetesi, 30 Ekim'de 43 gazeteciyi eve tebligat yoluyla işten atmış; çalışanlarına işten çıkarıldıklarını, evlerine posta yoluyla gönderdikleri tebligatla haber vermişti. İşe gelen çalışanlardan bir kısmı, evlerine tebligatın ulaştığını öğrendi. İşten çıkarılanların tamamının Türkiye Gazeteciler Sendikası'na üye olduğu, sendikanın toplu sözleşme yapabilmek için az sayıda daha ihtiyaç duyduğu bu nedenle gazete yönetiminin sendikalı çalışanların işine son verdiği öne sürüldü.

Hürriyet gazetesi yazarı Gülse Birsel, aynı gün gazeteden istifa ettiğini duyururken, ertesi gün Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar da istifa etti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Gençlik ve Spor Bakanlığına 10 ayda 6 taciz ve tecavüz şikayeti yapıldı

SONRAKİ HABER

Sosyal bilimci ne yapmalı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...