07 Ekim 2019 07:11

EYT'lilerin mücadelesi sürüyor: Çerkezköy'de EYTSYDD şubesi açıldı

EYT Derneği Çerkezköy Şubesi açıldı. Açılışta konuşan EYT Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, "Son EYT'li emekli olana dek mücadelemiz sürecek" dedi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Trakya'da dernek çatısı altında bir araya gelerek, Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni açtı. EYT Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, "Pes etmeyeceğiz ve kazanan biz olacağız" dedi.

Açılışta konuşan EYT Genel Başkanı Özüpak, "Bu mücadeleye başlarken 5 kişiydik. 15 kişi, 20 kişi, 300 kişi olduk. Sayıları 1.5 milyonu bulan EYT'lileri artık bilmeyen, duymayan, konuşmayan kalmadı. Bunu sizlerle birlikte başardık. Elimizi taşın altına koyarak bunu bizler gerçekleştirdik ve sonucunu da yine bizler gerçekleştireceğiz. Sonuç alana kadar, son EYT'li arkadaşımız emekli olana kadar da bu mücadelemiz devam edecektir. Her şey istediğimiz gibi olacak. Dik duracağız ve yılmayacağız. Pes etmeyeceğiz ve kazanan biz olacağız." diye konuştu.

"YAKAN, YIKAN DEĞİL; KARDEŞÇE BİRLİKTE MÜCADELE"

Açılış öncesi çekilen halaya ilişkin konuşan Özüpak, "Böyle açılış mı olur, neyi kazandık da neyin halayını, eğlencesini yapıyorsunuz’ diyorlar. Biz alanlarda mücadelemizi de veririz, alanlarda birliğimizi kardeşliğimizi de gösteririz. Halaylarımızdan da eksik kalmayız. Çünkü biz böyle güzeliz. Yakan, yıkan değil; kardeşçe, dostlukla, birlikle bu mücadeleyi sürdürenleriz” diye konuştu. (Tekirdağ/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Yazar ve yönetmen Soner Sert’in “Devletsiz Bir Ulusun Sineması” kitabı çıktı

SONRAKİ HABER

Trump’tan Suriye'den çekilme açıklaması: Çok para ödendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa