Eski erkek arkadaşının asitli saldırısına uğrayan Berfin Özek'in davası ertelendi

Eski erkek arkadaşının asitli saldırısına uğrayan Berfin Özek'in davası görüldü. Sanık avukatı "öldürmeye teşebbüs yok" iddiasında bulundu.

03 Eylül 2019 08:27
Son Güncellenme Tarihi: 03 Eylül 2019 13:50
Paylaş

Hatay’ın İskenderun ilçesinde ocak ayında dershaneden evine giderken uğradığı asitli saldırı sonucu sağ gözünü kaybeden ve yüzünün bir bölümü yanan 19 yaşındaki Berfin Özek’in davasının ikinci duruşması görüldü.

Özek'in yüzüne asit türünden sıvı döken sanık Casim Ozan Çeltik hakkında “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor. İskenderun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya CHP Milletvekili Suzan Şahin, Adana Barosu, Antakya’dan avukatlar ve kadın örgütleri katıldı.

Ekmek ve Gül'de yer alan habere göre sağlık durumu iyi olmadığı için Berfin duruşmaya katılamadı. Avukat Mehtap Sert, Berfin’in yüzünde nefes almasını dahi engelleyecek fiziksel durumlar yaşadığı bilgisini paylaşırken, sanığın avukatı saldırının öldürmeye tesebbüs olamayacağı iddiasında bulundu. Berfin’in özel olarak ifadesinin alınması için duruşma 26 Kasım’a ertelendi. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

İşten çıkarılan Aliağa Belediyesi işçileri 109 gündür direnişte

SONRAKİ HABER

İngiltere'de muhalifler, anlaşmasız Brexit'e karşı kritik oylamayı kazandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa