19 Haziran 2019 08:12

İsmail Küçükkaya, The Marmara otele dava açacak

İsmail Küçükkaya, Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldiğine dair görüntüleri medyaya servis eden The Marmara otele dava açacaklarını açıkladı.

Fox Tv yayınından ekran görüntüsü alınmıştır

Paylaş

Fox TV'de yayınanan “Çalar Saat” programının sunucusu gazeteci İsmail Küçükkaya, CHP'nin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldiği anlara dair güvenlik kamerası görüntülerini medya kuruluşlarıyla paylaşan The Marmara otele dava açacaklarını duyurdu. Küçükkaya ‘olağan’ görüşmenin Yıldırım’la da yapıldığını dile getirmişti.

İktidara yakınlığıyla bilinen medya organı Sabah gazetesi 18 Haziran'da “O otelde ne konuştunuz?​” başlığıyla yayınladığı haberde Ekrem İmamoğlu ve moderatör İsmail Küçükkaya'nın The Marmara otelde "gizlice" görüştüklerini yazmış, otelin güvenlik kamerası kaydından fotoğrafları servis etmişti.

İsmail Küçükkaya, “Çalar Saat” programında yaptığı açıklamada The Marmara otele dava açacaklarını duyurdu.

Program öncesi her iki adayla da görüşmek için danışmanlarla bir araya geldiğini belirten Küçükkaya, İmamoğlu’nun program yoğunluğu nedeniyle görüşmeyi basın toplantısının düzenlendiği The Marmara Oteli'nde gerçekleştirdiklerini ifade etti. Küçükkaya aynı şekilde Binali Yıldırım’la da programdan önce bir araya geldiklerini vurguladı. Küçükkaya, "Bir insanın çekincesi olsa, ben burda söylemişim onlarla görüştüm bunlarla görüştüm diye. Bir insanın çekincesi olsa Taksim’in göbeğinde bir otele girer mi? Üstelik içerde basın toplantısı ve yüzlerce kamera orda. Algı operasyonu yapıyorlar.” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Beylikdüzü'de atılan işçiler için eylem: PTT’de atılan işçiler geri alınsın

SONRAKİ HABER

Germencik Çevre ve Doğa Derneği JES’lerin zararlarını raporladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...