10 Haziran 2019 10:32

Gazeteciler İçin Yeni Medya ve Teknoloji Kullanımı Atölyesi İstanbul'da

MLSA ve Toplumsal Bilgi ve İletişim Derneği tarafından düzenlenen atölye, 13 Haziran'da Friedrich Naumann Vakfı İstanbul ofisinde gerçekleşecek.

Gazeteciler İçin Yeni Medya ve Teknoloji Kullanımı Atölyesi tanıtım görseli.

Paylaş

Medya ve Hukuk Çalışmaları Derneği (MLSA) ve Toplumsal Bilgi ve İletişim Derneği, 13 Haziran Perşembe günü İstanbul’da Friedrich Naumann Vakfı’nın desteği ile Gazeteciler İçin Yeni Medya ve Teknoloji Kullanımı Atölyesi düzenliyor.

Atölye, gazetecilerin ve gazeteci adaylarının yeni medyanın etkisi ile dönüşen habercilik deneyimlerini artırmayı hedefliyor.

İkincisi yapılacak olan atölye 13 Haziran Perşembea günü  Friedrich Naumann Vakfı İstanbul ofisinde 13:30-17:30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Eğitmenler Doç.Dr. Erkan Saka, Kenan Dursun ve Şevket Uyanık tarafından verilecek ilk seminerde değişen internet kullanımı alışkanlıkları, gazetecilerin dijital itibarı ve sosyal medyayı etkin yönetmek için gerekli yaklaşımlar ile bunlara uygun araçlar anlatılacak. Ayrıca gazetecilerin etkili içerik üretimi ve dijital güvenlik, görsel tasarım ve gazeteci kaynaklarının ve kişisel verilerin güvenliği konularda donanımlarının artması sağlanacak.

Gazeteci ya da gazeteci adayları atölyeye buradan başvurabilir. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Samiler, İsveç'in ırkçı araştırmalar için topladığı iskeletlerini istiyor

SONRAKİ HABER

10 Ekim Katliamı'nın 44. ayında ailelerden, IŞİD’li için yapılan törene tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...