09 Mayıs 2019 10:17

Payitaht Abdülhamid'in hedefinde bu kez Gül ve Davutoğlu var

Tarihi çarpıtarak siyasi mesaj vermesiyle tanınan TRT’nin Payitaht Abdülhamid dizisi bu kez Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'ya gönderme yaptı.

Ekran görüntüsü: Twitter

Paylaş

Tarihi olayları çarpıtarak yansıtması ve güncel siyasete dair mesajlarıyla tanınan TRT’nin Payitaht Abdülhamid dizisi bu kez Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’yu hedef alıyor.

Dizinin yeni bölümüne dair sosyal medya hesabından yayınlanan tanıtımda uzun süredir AKP içerisindeki muhalif tutumlarıyla öne çıkan Gül ve Davutoğlu’ya göndermeler var.

Dizinin tanıtımı 2. Abdülhamid’in “Gidin o eski vekilleri bulun” sözleriyle başlıyor ve şöyle sona eriyor: “Gül ağacına su veririz lakin su hem güle yarar hem de dikene. Yanımızda yöremizde su verdiklerimiz diken olmaya niyet etmişlerse sonunda mutlaka budarız” diyor.

Son dönemde yeni parti kurma çalışmalarıyla gündeme gelen Gül ve Davutoğlu, İstanbul seçiminin iptali sonrası sert eleştiriler yaptı. İkili, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından isim verilmeden hedefe kondu. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Çorum Belediyesi borç ve faiz kıskacında

SONRAKİ HABER

Güzelçamlı'da yat limanı projesi davalık oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...