01 Kasım 2018 07:57

Vatan Gazetesi bugünden itibaren yayınını dijital ortamda sürdürüyor

Demirören Medya Grubunun gazetelerinden olan Vatan, yayınını artık gazetevatan.com adresi üzerinden dijital olarak sürdürecek.

31 Ekim 2018 tarihli Vatan Gazetesinin 1. sayfasından küpür

Paylaş

Demirören Medya Grubu'nun 5 gazetesinden biri olan Vatan, yayın hayatına Milliyet Gazetesi'nin hafta sonu eki olarak ve internet üzerinden devam edecek. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni İsmail Yuvacan, 31 Ekim 2018'de çalışanlara yaptığı açıklamada "Bugün son baskıyı yapıyoruz" dedi.

Demirören Medya Grubu İcra Kurulu Başkanlığı'nın 16 yıldır yayın hayatına devam eden Vatan Gazetesi'ne ilişkin açıklaması şöyle:

Grubumuzun yeniden yapılandırma çalışmalarına istinaden 16 yıldır yayın hayatına devam eden Vatan Gazetesi 1 Kasım 2018 tarihi itibarıyla artık Milliyet Gazetesi’nin hafta sonu eki olarak okuyucusuyla buluşacaktır. Vatan’ın e-gazete uygulaması da devam edecek olup isteyen okuyucular bu mecradan da gazetelerine ulaşabileceklerdir. GazeteVatan.com ise dijital ortamda yayınını sürdürecektir. Kurulduğu günden bugüne kadar özgün çizgisi ile özellikle genç okuyucuların ilgisini çekmeyi başaran Vatan Gazetesi’nin dijital uygulamalarının genç kuşağın bu mecralardaki favorilerinden biri olmayı sürdüreceğine eminiz. Bu stratejik kararımızın yaratacağı ek imkanlar GazeteVatan.com’un daha da güçlü bir şekilde yayıncılık yapmasını sağlayacaktır.

gazetevatan.com internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ise "'Halktan kopmadan, kimseden korkmadan' sloganı ile 16 yıl önce başladığımız yolculuğa bugün nokta koyuyoruz. Bizi bu habercilik serüveninde yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" denildi.

Yayın hayatına 2002 yılında Doğan Grubu’nun çatısı altında başlayan Vatan Gazetesi, Demirören Medya Grubu tarafından 2011 yılında Milliyet ile birlikte Aydın Doğan’dan satın alınmıştı.

Gazete, 17 Eylül'de yükselen döviz kurlarına bağlı olarak artan kağıt fiyatları nedeniyle hafta sonu eklerini askıya aldığını ve magazin eki Makaron’un sayfa sayısını 4’e düşürdüğünü açıklamıştı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Paris Saint-Germain, Di Maria'nın sözleşmesini 2021'e kadar uzattı

SONRAKİ HABER

Mustafa Tuna: Aday olunmaz, aday gösterilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...