02 Ekim 2018 10:52

78 yaşındaki cinsel istismar sanığına 13 yıl hapis cezası

16 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan 78 yaşındaki Hasan K. 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Fotoğraf: EVRENSEL

Paylaş

Kastamonu'da, 16 yaşındaki bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan Hasan K. (78), 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Tosya ilçesinde geçtiğimiz yıl bir erkek çocuğuna motosiklete bindirerek gezdirme bahanesiyle cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanan Hasan K. hakkında, Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi son kararı verdi.

'Çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla hakkında dava açılan tutuklu sanık Hasan K. savunmasında, kendisine iftira atıldığını öne sürerek, "Ben böyle bir suç işlemedim. Ben bir suç yapmadım. 78 yaşındayım. Mağdurum, komploya geldim. 88 yaşında gözleri görmeyen bir eşim var. Kimsemiz yok. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum" dedi.

Sanık ve mağdur avukatlarını da dinleyen mahkeme heyeti, Hasan K.'yi 'cinsel istismar' suçundan 13 yıl hapis cezasına çarptırarak Kastamonu Cezaevi'ndeki tutukluluğunun da devamına karar verdi. (Kastamonu/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Saldırı sonucu yaşamını yitiren Dr. Hacıosman için tören düzenlendi

SONRAKİ HABER

Spor Toto Süper Lig'de 7'nci hafta maçlarının ardından

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...