14 Eylül 2018 04:05
Son Güncellenme Tarihi: 14 Eylül 2018 04:08

Süper Lig'de 5. hafta Galatasaray-Kasımpaşa maçıyla açılıyor

Galatasaray, ligin 5. haftasında lider Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Cimbom, evindeki son yenilgisini 21 maç önce Kasımpaşa'dan almıştı.

Fotoğraf: Galatasaray Kulübü/AA

Paylaş

Süper Lig’de lider durumda bulunan Kasımpaşa, 5. hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. Maçın hakemi Bülent Yıldırım.

Bu maç öncesinde Süper Lig’de oynanan 4 maçını da kazanan Kasımpaşa liderlik koltuğunda oturuyor. Üç galibiyeti ve bir mağlubiyeti bulunan Galatasaray ise averajla ikinci sırada bulunuyor.

Ligin ilk 4 haftasında sırasıyla Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor ve Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmaları kazanan Kasımpaşa, Galatasaray’ı da yenerek 5’te 5 yapmayı hedefliyor.

Kasımpaşa’da bu maç öncesinde cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Galatasaray’da ise Younes Belhanda kırmızı kart cezası sebebiyle oynamayacak.

EVİNDE EN SON KASIMPAŞA'YA YENİLDİ

Süper Lig'de sahasında uzun bir yenilmezlik serisine sahip Galatasaray, evinde son mağlubiyetini Kasımpaşa karşısında yaşadı.

Türk Telekom Stadı'nda 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa'ya yenilen sarı-kırmızılı takım, daha sonra çıktığı 21 müsabakada rakiplerine boyun eğmedi.

Sarı-kırmızılı takım, evindeki son 21 lig maçının 20'sini kazanırken, birinden beraberlikle ayrıldı. (İstanbul/AA)

ÖNCEKİ HABER

Maden şirketi Çanakkale’yi geçti İsveç ormanlarını geçemedi

SONRAKİ HABER

Rektörler için 'en az üç yıl profesörlük yapma' şartı kaldırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...