Demirtaş'ın bestesini kızları çaldı, eşi söyledi

Selahattin Demirtaş'ın ailesi Demirtaş'ın bestesini çalıp seslendirdi.

19 Haziran 2018 13:35
Paylaş

HDP'nin Edirne cezaevinde tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde yazıp bestelediği, “Korkma” adlı şarkısını kızları Delal ve Dılda ile eşi Başak Demirtaş çalıp söyledi. Başak Demirtaş sosyal medya hesabından şarkıyı, “Hep Selo Başkan mı söyleyecek? Bu sefer de sürpriz yaptık, biz söyleyelim dedik. Sizce nasıl oldu?” mesajı ile paylaştı.

Edirne cezaevinde tutuklu bulunan HDP cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın bir süre önce yazıp bestelediği, "Korkma" adlı şarkısını bu kez eşi ve kızları çalıp söyleyerek klip hazırladı. Diyarbakır'daki evlerinde çekilen klipte, Demirtaş'ın kızı Delal keman çalarken, küçük kızı Dılda ise  gitar ile eşlik etti. Başak Demirtaş, kızları ile söylediği şarkının klibine sosyal medya hesabından, “Hep Selo Başkan mı söyleyecek? Bu sefer de sürpriz yaptık, biz söyleyelim dedik. Sizce nasıl oldu?” mesajı ile paylaştı.

Klip çekilirken beste telefon aracılığıyla cezaevinde bulunan Demirtaş’a da dinletildi. Şarkının sonunda Demirtaş, eşi Başak Demirtaş’a “Kayıttan mı çaldınız?” diye sordu. Başak Demirtaş ise Delal ve Dılda’nın besteyi canlı çaldığını söyledi. Bu duruma inanamayan Selahattin Demirtaş ise “Şaka yapıyorsunuz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Erdoğan: Bu ülkede hangi Kürt sadece Kürt olduğu için dışlanıyor? Asla

SONRAKİ HABER

'Suruç'ta görüntülere rağmen taraflardan birine dokunulmadı'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...