13 Ocak 2018 17:15

MHP'de kadın kolları yönetimine iki erkek girdi

MHP Zonguldak İl Başkanlığının onayı ve MHP Genel Başkanlığının kabulü ile MHP Zonguldak İl Kadın Kolları yönetimine iki erkek girdi.

Paylaş

MHP Zonguldak İl Kadın Kolları yönetimine iki erkek girdi. Yöentime giren iki erkek, aynı zamanda kadın kollarının basın danışmanlığını da yapıyordu.

Sözcü'den Turgut Erat'ın haberine göre, 2 erkek, kadın kolları başkanlığının aday göstermesi, MHP Zonguldak Başkanlığı'nın onayı ve MHP Genel Başkanlığı’nın kabulü ile yönetimde yer aldı. MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner’e yakın zamanda konuyla ilgili bir açıklama yapacaklarını ancak şu an bu açıklama yapmalarının mümkün olmadığını söykledi.

Daha önce Demokrat Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın genel toplantısında, partinin eski Kadın Kolları Başkanı Nevriye Eğilmez’in İlçe Yönetim Kurulu’na getirilmesiyle yerine, kadın aday çıkmayınca aynı zamanda Gençlik Kolları Başkanı da olan 33 yaşındaki Mutlu Aydemir getirilmişti. Ancak DP İlçe Başkanı Yaşar Uysal, parti tüzüğünde bu birimin, ‘Kadın ve Gençlik Kolları' olarak geçtiğini söyleyerek Mutlu Aydemir’in sadece kadın kolları başkanı olmadığını ima etmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Wall Street Journal: Trump, porno oyuncusuna sus payı verdi

SONRAKİ HABER

Gözaltına alınan gazeteci Ersin Özdemir serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...