01 Eylül 2017 08:13

Terim'i dövdüğü iddia edilen Aydoğdu'nun heykeli dikildi

Fatih Terim ve damatlarıyla yaşadığı tartışma günlerce manşetlerde yer alan Selahattin Aydoğdu'nun heykeli yapıldı. Aydoğdu 'Şaşkınım' dedi.

Paylaş

Çeşme Alaçatı’da bulunan Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahattin Aydoğdu'nun Fatih Terim ve damatlarıyla tarışması gündemde oldukça yer edinmişti. Bu olay sonrasında 'Fatih Terim'in istifasına neden olan' ve 'Türk futbolunun kaderini değiştiren adam' olarak nitelendirilen Selahattin Aydoğdu'nun heykeli dikildi.

Hürriyet Kelebek'ten Deniz Boy'un haberine göre, sosyal paylaşım sitesinde organize olan Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü öğrencisi bir grup Selahattin Aydoğdu’nun birebir heykelini yaptı. Öğrenciler heykeli, müşterilerin şaşkın bakışları arasında restoranın önüne getirip bıraktı.

Uluslararası bir spor sitesinin desteğiyle yapılan heykelin üzerindeki "Türk futbolunun kaderini değiştiren adam Selahattin Aydoğdu" cümlesi dikkat çekti. Selahattin Aydoğdu ise "Böyle bir sürprizi hiç beklemiyordum, çok şaşkınım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Aydoğdu, heykelinin etrafında toplanan tatilciler ve hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Avustralya'da kanguru öldüren şahıs gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

ABD’li general: Bağdadi muhtemelen hayatta

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...