21 Ağustos 2017 06:31

Cem Küçük: Soner Yalçın için final sezonu olacak

Erdoğan'ın 'racon' ifadesiyle hedef aldığı Cem Küçük hız kesmiyor. Küçük bu kez Soner Yalçın'ı hedef aldı.

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün "Racon kesilecekse bunu bizzat ben keserim" sözleriyle hedef aldığı iddia edilen Türkiye Yazarı Cem Küçük, tehditlerine devam ediyor. Küçük, bugünkü yazısında Odatv ve Sözcü yazarı Soner Yalçın'a yönelik "2017-2018 sezonu hem Ekrem gibi yurt dışına kaçmış azılı Fetullahçı teröristler için hem de Soner Yalçın çetesi için final sezonu olacak. Şu ana kadar önceden yazdığım her şeyin çıktığı gibi bunun da çıkacağını göreceksiniz" dedi.

Soner Yalçın, geçtiğimiz hafta kaleme aldığı yazıda Cem Küçük'le 'FETÖ' mensubu olmakla suçlanan Hakan Şükür arasında geçtiği iddia edilen bir mesajlaşmayı yayımlamıştı.

Küçük'ün yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Her zaman ve her şartta söylediğim bir görüş vardı. Geçen hafta yaşananlardan sonra bizim muhafazakâr-milliyetçi camianın tamamı da anladı ki, bu görüş yüzde yüz haklıdır.
Teşhis nettir: Soner Yalçın çetesinin Fetullah Gülen çetesinden hiç farkı yoktur. Bu iki çete tamamen aynı kumpas yöntemlerine ve aynı ahlaksız iftira stratejilerine sahiptir. Zaten tüm medya camiasında bilinen bir diğer gerçeği de yine ifade edelim: Soner Yalçın sadece Soner Yalçın değildir. Oray Eğin de Soner Yalçın'dır. Odatv de Soner Yalçın'dır. Odatv aynı zamanda Oray Eğin'dir. Bunların hepsi birden Soner Yalçın çetesidir. Bu çete mensuplarını birbirinden ayıran ve bunlara bağımsız bireylermiş gibi muamele yapan herkes ya akılsız ya da işbirlikçi onursuzdur. Ekrem Dumanlı ya da Samanyolu ne kadar Fetullah Gülen'den bağımsızsa Oray Eğin ve Odatv de o kadar Soner Yalçın'dan bağımsızdır. Zaten ne ilginç ki, Soner Yalçın denen çetecinin bana ağır iftiralarla saldırdığı gün Ekrem Dumanlı denen çeteci de yayınladığı videoda bana, "Türk medya tarihinin en melun adamı" diye kontrolünü kaybederek küfrediyordu. Yalçın ve Dumanlı gibi çetecilerin bana ettiği küfürler ve bana attığı iftiralar benim için şeref nişanesidir.

Dumanlı denen terörist biliyor ki, Fetullah çetesini medyada çökerten ana aktör benim. Dur bakalım Ekrem bu daha iyi günleriniz. Eğer o 14 Aralık 2014 günü benim gibi 3-5 adam daha çıksa, tutuklanacağını biliyordu terörist Dumanlı. Fakat kaçıp kurtulduğunu sanma terörist Ekrem. Bu DEVLET seni alacak, eline ve ayağına kelepçeler takarak Türkiye'ye yargılanman için getirecek.
2017-2018 sezonu hem Ekrem gibi yurt dışına kaçmış azılı Fetullahçı teröristler için hem de Soner Yalçın çetesi için final sezonu olacak. Şu ana kadar önceden yazdığım her şeyin çıktığı gibi bunun da çıkacağını göreceksiniz. Fetullah Gülen çetesinin en favori kumpas yöntemi olan sahte dijital veri uydurma işinde bayrağı devralan Soner Yalçın çetesinin telaşı bu nedenledir. Çeteciler sözde benim Hakan Şükür ile olan diyaloğumu uydurduğu gibi bir de inandırıcı olsun diye "timeline" falan koymuşlar. Çok güldüm. Vay Fetullah taklitçisi alçak çeteciler sizi. Öyle bir ağır bedel ödeyeceksiniz ki, tüm çetelere ibret olacak yaşayacaklarınız." (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Antalya'da turist taşıyan midibüs devrildi: 27 yaralı

SONRAKİ HABER

ABD-Güney Kore ortak tatbikatı başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa