06 Ağustos 2017 13:10

Şiddete uğrayan kadın yaşam savaşı veriyor

Diyarbakır'da eşi tarafından boğazı kesilen kadın hastanede yaşam savaşı veriyor.

Paylaş

Diyarbakır'da Mustafa Tutak, eşi Elvan Tutak’ın boğazını keserek ağır yaraladı. Tutak daha sonra intihar ederken, Elvan Tutak ise kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı veriyor. 

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı’ndaki Şehri Emin Sitesi’nde önceki akşam saatlerinde Mustafa Tutak, eşi Elvan Tutak’a saldırdı. Balkona çıkarak yardım isteyen Elvan Tutak’ı darp eden saldırgan ardından ise bıçakla boğazını kesti. Saldırgan eş daha sonra kendini öldürdü. 

Ağır yaralanan Elvan Tutak ise komşuların haber vermesiyle gelen ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.  Diyarbakır’da bir okulda müdürlük yaptığı öğrenilen Mustafa Tutak’ın cenazesi aynı hastanede Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı ve otopsi işlemlerinin ardından Yeniköy Mezarlığı’nda defnedildi. 

‘POLİS GEÇ GELDİ’

Görgü tanıkları, saldırı sırasında Elvan Tutak’ın balkona çıkarak yardım istediğini, bunun üzerine polisi aradıklarını, ancak polisin geç geldiğini söyledi. (Diyarbakır/DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

Mahkemeden zorunlu din dersi kararı: Devlet saygı duymalı

SONRAKİ HABER

Otogarın çöpünden askeri mühimmat çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...