02 Ağustos 2017 13:01

Kobanêli küçük Oso’nun cenazesine polis ablukası

Okmeydanı'nda zırhlı polis aracının çarparak öldürdüğü 8 yaşındaki Raşid Oso'nun cezane töreni polis ablukası altında gerçekleşti.

Paylaş

Okmeydanı’da önceki gün akrep tipi zırhlı polis aracının ezerek öldürdüğü 8 yaşındaki Kobanêli Raşid Oso’nun cenaze töreni polis ablukasına alındı. Dihaber’de yer alan habere göre dün Feriköy’de bulunan Hasan Zeyneb Camii’nde gerçekleştirilen cenaze merasimi töreninde polis, aile dışında kimsenin camiye girmesine izin vermedi.

EVDEKİ FOTOĞRAFLAR ALINMIŞTI

Scooter bisikleti ile sokakta oynarken, akrep tipi zırhlı polis aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden Oso’nun Okmeyadanı’da mülteci çocukları için açılan Can Suriye İlköğretim Okulu’nda 2. Sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Oso’nun akrabaları, olayın ardından polisin Oso ailesinin Örnektepe’deki evine gittiğini ve küçük çocuğun bütün fotoğrafları ile evdeki tüm telefonları topladığını söylemişti. Akrabaları, polisin bu tavrını “Raşid’in fotoğraflarının paylaşılmasını önlemek ve olayın yayılmasını engellemek için topladılar” şeklinde yorumlamıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Dünya küresel ısınma ve IŞİD’den korkuyor

SONRAKİ HABER

Hizbullah ve el Nusra arasında esir takası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...