23 Temmuz 2017 22:20

Adana'da mahalle kavgası

Adana'da iki esnaf arasında çıkan silahlı kavga sonrası toplanan mahalleliler, olayda kullanılan av tüfeğini polise vermek istemedi.

Paylaş

Adana'nın Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi Bahçelievler Caddesi'nde iddiaya göre, cadde üzerindeki bir kahvehanenin işletmecisi dışarı çıkarak isim vermeden küfürleredip, pompalı av tüfeği ile havaya ateş açtı. Bundan rahatsız olan yaklaşık 30 metre uzaktaki fırın çalışanları ile kahvehane işletmecisi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki taraf, birbirlerine av tüfekleriyle ateş etti. Silahlı kavga sonrası sokağa dökülen mahalleli, sürekli olay çıkarttığını öne sürdükleri kahvehane işletmecisine tepki gösterdi. Kimsenin yaralanmadığı kavganın ardından silahları kullanan her iki taraf kaçarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olayın yaşandığı bölgede daha önce protesto gösterilerinin de gerçekleştirilmesi nedeniyle zırhlı polis araçlarıyla geniş güvenlik önlemi alındı. Öfkeli kalabalığı sakinleştirmekte güçlük çeken polis, dağılmaları konusunda uyarılar yaptı. Kahvehane işletmecisinin kullandığı pompalı av tüfeğini olay yerinden alan polis, fırındaki av tüfeğini almak isterken mahallelilerin tepkisiyle karşılaştı. Kısa süreli arbede sonrası biber gazı ile müdahalede bulunan polis, öfkeli kalabalığı dağıttı.

Kavganın çıktığı kahvehaneye daha önce Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince baskın yapılmış, uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alınmıştı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. (Adana/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İsmail Cem’in Arafat’a ilginç teklifi

SONRAKİ HABER

Otomobil Sakarya Nehri'ne uçtu: 3 kişi yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...