15 Temmuz 2017 07:16

Sneijder: Tudor benimle çalışmak istemedi

Galatasaray'la sözleşmesini karşılıklı fesheden Wesley Sneijder, İstanbul'dan ayrılırken kulüpten Igor Tudor'un kararıyla ayrıldığını söyledi.

Paylaş

Galatasaray’la yolları ayrılan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, sarı kırmızılı kulüpten Igor Tudor’un kendisiyle çalışmak istememesi nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

33 yaşındaki oyuncu bu sabah İstanbul Atatürk Havalimanı’nda beIN Sports’un sorularını yanıtladı. Sneijder “Elbette çok üzgünüm. Bu şekilde ayrılmak pek hoş değil. Ama ben yeteneklerime güveniyorum. Henüz başka bir kulüple görüşmedim ama bir şeyler çıkacaktır” sözlerini kullandı.

'IGOR TUDOR KARARINI VERDİ'

Sneijder, Galatasaray’dan neden ayrılmak zorunda kaldığı yönündeki soruya “Igor Tudor kararını verdi. Eğer bir teknik direktör sizinle çalışmak istemiyorsa, başka bir şey bakmanız lazım. Bu karara saygı duyuyorum” yanıtını verdi.

Wesley Sneijder, 10 numaranın Younes Belhanda’ya verilmesiyle ilgili “Eğer teknik direktör sizi artık takımında istemiyorsa, bir forma numaranız yok demektir. Belhanda çok iyi bir oyuncu. Ona başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

'TARAFTARI ÇOK SEVİYORUM'

Galatasaray'daki en unutulmaz an olarak herhangi bir ayrım yapamayacağını ifade eden Sneijder, "Burada bir çok unutulmaz anım oldu, hepsi ayrı güzeldi ancak her anımda destekleyen ve arkamda duran taraftarı unutmamam. Onları çok seviyorum" dedi.

Son olarak Galatasaray taraftarına bir mesaj gönderen Sneijder, "Galatasaray taraftarı dünyanın en iyisi. İlk günden beri sürekli yanımda oldular. Onları çok seviyorum. Bundan sonra Galatasaray'ın başarılarına geri dönmesini umuyorum" ifadelerini kullandı.

SABRİ SARIOĞLU SNEİJDER'İ UĞURLADI

Öte yandan yeni sezon öncesinde biten sözleşmesi yenilenmeyen Sabri Sarıoğlu, Wesley Sneijder'i uğurlamaya gitti.

Tecrübeli oyuncu Sneijder ile çekildiği fotoğrafın üstüne "İyiler her zaman kazanır, güle güle" diyerek Hollandalı yıldızı yolcu etti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

15 Temmuz Milli Eğitim'in yeni müfredatında okutulacak

SONRAKİ HABER

Çocukların yarı çıplak dans ettirildiği bar kapatıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa