20 Haziran 2017 03:49

Star Yazarı Kekeç'ten Star Yazarı Taşgetiren'e: Yazık...

Star Yazarı Ahmet Kekeç, aynı gazetede yazan ve 'Adalet Yürüyüşü'ne '69'luk direnç yürüyüşü' diyen Ahmet Taşgetiren'i eleştirdi.

Paylaş

Star Yazarı Ahmet Kekeç, 'Adalet Yürüyüşü' için '69'luk bir direnç yürüyüşü' diyen ve yürüyüşün klasik CHP tabanının ötesindeki bir kesimi etkileyeceğini dile getiren bir başka Star Yazarı Ahmet Taşgetiren'i eleştirdi.

AHMET KEKEÇ: FETÖ İÇİN YÜRÜYORLAR

Kekeç, "Star yazarı neyi destekliyor" başlıklı köşe yazısında  "Dalga geçecek, eskilerin tabiriyle “istihfafla” bakacak, “Ne güzel, spor yapıyorlar işte... Yürüsünler, açılırlar...” diyecek halimiz yok. Fakat, “adalet” talep eden bir “yürüyüş”ten daha fazlası bu... Bunu görelim. Bunu, “69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu” diyen ağabeylerimiz de görsün. Kimsenin adalet filan istediği yok. FETÖ için yürüyorlar." iddialarında bulunup Taşgetiren'e seslendi.

Kekeç,  "bu çakma eylem, “69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu” diyen ağabeylerimiz tarafından, 28 Şubat sürecinin “özgürlükler için el ele yürüyüşü”yle eş değer tutuluyor. Yazık. Hakikaten çok yazık!" ifadelerini kullandı.

AHMET TAŞGETİREN: TÜRKİYE'NİN BİR YARGI SORUNU VARDIR

Öte yandan Ahmet Taşgetiren de 'Adalet Yürüyüşü'ne destek mahiyetinde yazılar kaleme almaya devam ediyor. Taşgetiren bugünkü "Yargı ve adalet" yazısında  “Yargıya güven”ile ilgili kamuoyu yoklamalarında çıkan rakamlar yüz güldürmüyor. Türkiye'de ne zaman “Adalet istiyoruz” diye seslenilse, bir karşılığının olma ihtimali yüksektir." dedi.

Taşgetiren, "Türkiye'nin bir “yargı sorunu vardır” efendim. Yargıyı bizim etkilediğimiz zamanda etkilemeyi meşrulaştırmak iş değil." vurguları yaptı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kuzey Kore'nin serbest bıraktığı Otto Warmbier öldü

SONRAKİ HABER

İlk turda öncelikler ve tarihlerde anlaşma sağlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...