28 Nisan 2017 11:37

'Ahmet Taşgetiren Star'dan ayrıldı' iddiası yalanlandı

Cem Küçük’ün ‘manyaklar’ tartışması sonrası Küçük’ü eleştirenlerden Ahmet Taşgetiren ile Star gazetesinin yollarının ayrıldığı iddiası yalanlandı.

Paylaş

İktidar yanlısı medyada Cem Küçük’ün başlattığı “manyaklar’ tartışması sırasında Cem Küçük’ü eleştiren yazarlardan Ahmet Taşgetiren ve Star gazetesinin yollarının ayrıldığı iddia edildi. Ancak bu iddia Taşgetiren ve Star tarafından yalanlandı.

Medyaradar, "Star Gazetesi'nde flaş gelişme! Başyazar Ahmet Taşgetiren'le yollar ayrıldı!" haberini, Star gazetesinin bu iddiayı doğrulamaması üzerine kaldırdı.

Yandaş medyada tartışma Küçük’ün, “Artık AK Parti’nin bu radikal İslamcılarla da, yani bu Mavi Marmara’daki manyak tipler, yani kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı, kafadan her şeye düşman tipler var, bunlarla da yolların ayrılması lazım” ifadeleri ile başlamıştı. 

Küçük’ün bu açıklamasının ardından Taşgetiren tepkisini “AK Parti öncelikle bu çeteleşmiş medyatörlerin kendi imajına el koymasını bertaraf etmeli. İçeriye dönük bu yaftalamaların içerde nifak oluşturacağını, sürekli içerde bir azalma meydana getireceğini, dışardan hiçbir yeni katılım olmayacağını, üstelik iktidar adınaymış gibi kesilen raconların farklı toplum kesimlerinin korkuya kapılmasına yol açacağını unutmamak lazım” ifadeleri ile dile getirmişti. 

Tartışmaya ilişkin bugün yazdığı yazıda da “Kuyruklarına bastım, basacağım. Anlarız bakalım, ‘İhlas’lı kardeşlerimiz’ neyi oynuyor” ifadelerini kullanmıştı. (MEDYA SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

‘Meslek hastalıkları konusunda veriler yetersiz’

SONRAKİ HABER

TMMOB 1 Mayıs’ta ‘Hayır’ demeye çağırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...