09 Haziran 2017 06:44

Vizyonda bu hafta (9 Haziran Cuma)

Bu hafta sinemaseverleri 8 yeni film bekliyor.

Paylaş

Bu hafta vizyona 8 yeni film giriyor. 4'ü yerli olan bu yapımlar arasında Ceyda Torun'un belgesel filmi 'Kedi' ilgi çekenlerden.

  • THE STAKELANDER (VAMPİR CEHENNEMİ: İSTİLA)

    Dan Berk ile Robert Olsen’in yönettiği ve Connor Paolo, Nick Damici, Laura Abramsen ile Steven Williams’ın oynadığı Vampir Cehennemi: İstila (The Stakelander), Bir Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarıldı.
    Film, medeniyetin çöktüğü ve insanların tek gayesinin hayatta kalmak olduğu bir dünyada geçiyor. Yeni Cennet adlı kurtarılmış bölgedeki evi ve ailesi vampirler tarafından yok edilen Martin, tek başına intikam peşine düşer. Tek çaresi, efsanevi vampir avcısı Mister’ı bulmaktır. Martin, bunun için salgından dolayı giderek çürümekte olan Amerika’nın en tehlikeli bölgelerinde bir maceraya atılır.

  • DEDE KORKUT HİKAYELERİ - SALUR KAZAN: ZORAKİ KAHRAMAN

    Burak Aksak’ın yönettiği ve Mahir İpek, Devrim Yakut, Onur Atilla ile Erdal Tosun’un oynadığı Dede Korkut Hikayeleri: Salur Kazan: Zoraki Kahraman, Mars Dağıtım dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarıldı.
    Dede Korkut Hikayeleri, Burak Aksak yorumuyla yeniden hayat buluyor. Eski zaman masallarına bir yolculuk yapan filmde macera ve kahkaha hiç bitmiyor. Salur Kazan, kötü adamlar tarafından esir alınan sevdiklerini kurtarabilecek mi? Peki esir alınan oba halkı kötü adamları alt edebilecek mi? Salur Kazan: Zoraki Kahraman’da hepimizin bildiği masallar mizahi ve modern bir dille yeniden karşımıza çıkıyor.

  • ONE BREATH (BİR NEFES)

    Christian Zübert’in yönettiği ve Jördis Triebel, Chara Mata Giannatou, Benjamin Sadler ile Apostolis Totsikas’ın oynadığı Bir Nefes (One Breath), Filmartı Film dağıtımıyla vizyona çıkarılıyor.
    Elena, Yunanistan’da iş bulamadığı için Almanya’ya taşınan genç ve eğitimli bir kadındır. İstediği bir işe giremediği gibi hamile olduğunu öğrenmesiyle hayatı daha da içinden çıkılmaz hale gelir. Tessa ise Almanya’da yaşayan 30’lu yaşlarında iyi bir anne, eş ve iş kadınıdır. Bebeğine bakıcı ararken Elena ile yolları kesişir. Farklı ülkelerden ve geçmişlerden gelen bu iki kadının mutlu olmak gibi ortak bir hayalleri vardır.

  • KEDİ

    Ceyda Torun’un yönettiği belgesel film Kedi, Başka Sinema dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
    İstanbul’un sokaklarında her gün yüz binlerce kedi özgürce dolaşıyor. Binlerce senedir insanların hayatlarına girip çıkan kediler, bu şehrin zengin yapısının en önemli parçalarından biri. Sahip tanımayan bu kediler İstanbul’da vahşi ve evcil hayat arasında bir çizgide yaşayarak, evlat edinmeyi seçtikleri insanların hayatına neşe getiriyor. Kediler sadece İstanbul’da değil, ülkemizin her köşesinde hepimize birer ayna olarak hayatlarımızı akla gelmeyecek şekillerde zenginleştiriyor. Belgesel kalbinizde yer edinecek.

  • 11

    Can Varol’un yönettiği ve Zeynep Gülay, Anıl Can Yılar, Cansu Şahin ile Osman Cavcı’nın oynadığı 11, Mars Dağıtım dağıtımıyla Carat Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Film, son yıllarda neredeyse herkeste bir tutku halini alan selfie yani özçekim tutkusu ile bağdaştırılan Özgörüm hastalığını konu alıyor. Otoskopi hastası olan üniversite son sınıf öğrencisi Zeynep’in, sürekli kendisini izleyen bir kendisi daha olduğunu sanmasıyla başlayan sanrıları, ileri düzeye ulaştığında psikolojik destek ve tedaviyi reddetmesiyle birlikte kendisini takip ettiğini düşünen diğer kendi ile birlikte yaşamaya karar verir.

  • THE SWAN PRINCESS ROYALLY UNDERCOVER (PRENSES VE KURBAĞA: AJANLAR İŞ BAŞINDA)

    Richard Rich’in yönettiği ve Jayden Isabel, Joseph Medrano, Yuri Lowenthal ile Grant Durazzo’nun seslendirdiği animasyon film Prenses ve Kurbağa: Ajanlar İş Başında (The Swan Princess Royally Undercover), Özen Film dağıtımıyla Özen Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Muhteşem krallığa gelen yeni ziyaretçiler hiç de iyi insanlar değildirler ve görevleri tehlikelidir. Prenses, kurbağa ve diğer hayvan arkadaşları olağanüstü yetenekleri ile yepyeni bir maceraya atılırlar. Bu macerada başlarına gelmeyen bir şey kalmamıştır. Bakalım bu filmde prenses kurbağayı öptükten sonra sevimli kurbağamız yakışıklı prense dönüşecek midir?

  • THE MUMMY (MUMYA)

    Alex Kurtzman’ın yönettiği ve Sofia Boutella, Tom Cruise, Annabelle Wallis ile Russell Crowe’un oynadığı Mumya (The Mummy), UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Acımasız bir çölün derinliklerindeki bir lahitte güvenli bir şekilde gömülü olduğu düşünülen, hayatı haksız bir şekilde elinden alınmış olan antik prenses günümüze uyanır ve yüzyıldır büyüyen kötülüklerini ve insan algısına meydan okuyan korkutucu dehşetini de yanında getirir. Ortadoğu’nun uzun kumluklarından günümüz Londrasının altında gizlenmiş gizli labirentlere uzanan Mumya, sinemaseverlere şaşırtıcı bir şiddet, hayret ve heyecan sunuyor.

  • ÇÜNKÜ ONU ÇOK SEVDİM

    Erdoğan Koç’un yönettiği ve Emre Kanat, Aysu Alev Aygün, Ümit Sağlam ile Hüseyin Yaşar’ın oynadığı Çünkü Onu Çok Sevdim, MC Film dağıtımıyla REC Star Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Emre çevresince çok sevilen bir gençtir. En büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi almaktır Bir gün katıldığı bir etkinlikte Sema ile karşılaşır. Sema ile tanışması hayatında önemli değişikliklere neden olur. İçinde gizli kalmış duyguları gün yüzüne çıkarken Sema hayatında önemli bir yere sahip olur. Sema hayatın anlamını, neşesini ifade etmektedir. Emre, kurduğu gelecek planlarını sil baştan yaparken, Sema için de mücadele etmeye başlayacaktır. 

(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Dışişleri: Kuzey Irak'ta bağımsızlık referandumu vahim hata

SONRAKİ HABER

​Caretta caretta’ların yuva sayısı azaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...