19 Mayıs 2017 07:52

Sözcü: Operasyonu yapanlar kripto FETÖ'cü

Sözcü, gazeteye yönelik 'FETÖ' operasyonuna dair açıklamasında 'Sözcü susmayacak' dedi.

Paylaş

Sözcü gazetesi, 'FETÖ' adı altında başlatılan operasyona dair yaptığı açıklamada "Kimse merak etmesin Sözcü susmayacak. Bu ülkenin insanlarının vicdan sesi olmaya devam edecek" dedi.

Sözcü'nün ilk açıklaması şöyle: "Türkiye'nin kurtuluş mücadelesine başladığı 19 Mayıs günü Türkiye'nin vicdan sesi olan Sözcü'ye yöneltilen algı operasyonu yurdun büyük bölümünde infial yarattı. Sözcü'nün telefonları kilitlendi. Büyük şehirlerden köylere kadar binlerce noktadan destek telefonları, mailleri yağıyor. Kimse merak etmesin Sözcü susmayacak. Bu ülkenin insanlarının vicdan sesi olmaya devam edecek. Çünkü #SözcüSusarsaTürkiyeSusar."

Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz ise Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin'e yaptığı açıklamada "Bakın bunu bize yapanların kendisi zaten kripto FETÖ’cü. Biz bu bilgileri biliyoruz,  daha önce de söylendi, kulağımıza geldi. Size böyle bir operasyon mutlaka yapacaklar diye söyleyip durdular. Bence bu operasyonu yapıp iyice ülkeyi karıştırmak istiyorlar. Hem de 19 Mayıs’ta... Böyle bir günde, Atatürkçü bir gazeteye operasyon mu yapılır? Niye bugünü seçtiler. İnsanların sabrını taşırmak için." ifadelerini kullandı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hırsız minarede mahsur kaldı

SONRAKİ HABER

Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri Kongo'ya sokulmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...