12 Mayıs 2017 07:31

Yaban TV patronu, sigortasız işçisini dövdü iddiası

Yaban TV ve Yaban Store’un ortaklarından iş adamı Zafer Türkoğlu’nun, sigortasız çalıştırdığı depo sorumlusunu dövdüğü iddia edildi.

Paylaş

Yaban TV ve Yaban Store’un ortaklarından ünlü iş adamı Zafer Türkoğlu’nun, İstanbul Etiler’deki Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Yaban Store adlı işyerinde depo sorumlusu olarak çalışan Mutlu Gün’ü dövdüğü iddia edildi. Darp raporu alan işçi, patronu hakkında suç duyurusunda bulundu. İddiaya göre, yaklaşık 5 aydır sigortasız olarak çalışan Gün, birkaç gün önce sabah işyerine girdikten sonra genel müdürü, Gün’e işyerinin ortaklarından Türkoğlu’nun kendisini çağırdığını söyledi. Bunun üzerine patronunun odasına giden Gün, polise verdiği ifadede, sonrasında yaşananları şu sözlerle aktardı:

'BOZAĞIMI SIKTI, YUMRUK ATTI'

“Kendisine ‘Beni çağırmışsınız, buyurun’ dedim. Ben içeriye girer girmez depo kısmında bulunan bayraklarda kedi pisliği olduğunu belirterek ‘Bunları niye temizlemiyorsunuz’ şeklinde bağırdı. Akabinde hakaretler etti. Ben de bunun üzerine Zafer Bey’e ‘Karşınızda çocuk yok, benimle böyle konuşamazsınız’ dedim. Bunun üzerine Zafer Bey, ayağa kalkarak üzerime geldi. Elleri ile boğazımı sıkarak ‘Seni gebertirim, mahvederim’ benzeri kelimeler kullandı. Akabinde ‘Burada bekle göreceksin’ diyerek kapıdan çıktı. Ben de arkasından çıkmaya çalıştığımda tam kapının önünde sol gözüme yumruk atarak beni darp etti. Ben kendisine hiçbir karşılık vermedim. Koridorda giderken dahi el kol hareketleri ile tehdit etmekteydi.”

Darp raporu alan işçi, karakola giderek patronu hakkında şikayetçi oldu. Uzlaşmak istemediğini belirten Gün, hakkını arayacağını ifade etti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Eczacıbaşı VitrA yarı finalde

SONRAKİ HABER

DBP'li Akpazar Belediyesi'ne kayyım atandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa