28 Mart 2017 04:09

Karadeniz Ereğli'de trafik kazası: 5 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin karşı şeride geçerek hafif ticari araca çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Paylaş

Kaza, gece geç saatlerde Müftü Mahallesi Devrek Yol Ayrımı Mevkii'nde meydana geldi. Yeşiltepe Mahallesi'nden kent merkezine giden 22 yaşındaki Cihan İnci, yönetimindeki otomobil, sürücüsünün kavşağa hızlı girmesi soncu önce orta refüje çarptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra yan refüje vurduktan sonra karşı şeride geçerek 40 yaşındaki Dursun Kertlez yönetimindeki hafif ticari kamyonete çarptıktan sonra yoldan çıkarak durdu.

Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada, otomobilde bulunan üniversite öğrencileri 20 yaşındaki Hilal Çetin, 21 yaşındaki Sümeyye Halisküçük, 22 yaşındaki Mesut Perçi ve 20 yaşındaki Abdussamet Çakır ile hafif ticari kamyonet sürücüsü Dursun Kertlez yaralandı.

İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar, Ereğli Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Sürücü Cihan İnci'nin, kazadan hemen sonra olay yerinden kaçtığı belirlendi. Soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

CHP’nin toplantısına katılan 50 muhtara soruşturma

SONRAKİ HABER

Kurtulmuş: Amacımız evlilik programlarını yasaklamak değil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...