Vizyona 1'i yerli, 6 yeni film girdi (10 Şubat 2017)

Bu hafta izleyicilerle buluşan 6 yeni film arasında Lego Batman Filmi ve haftanın tek yerlisi olan Enkaz dikkate değer yapımlardan.

10 Şubat 2017 12:32
Paylaş

10 Şubat 2017 haftasında vizyona 1'i yerli, 6 film girdi. Vizyona giren filmler hakkında kısa bilgiler ve fragmanları:

  • JOHN WICK CHAPTER 2

    David Leitch ile Chad Stahelski’nin yönettiği ve Keanu Reeves, Laurance Fishburne, Bridget Moynahan ile Ruby Rose’un oynadığı John Wick Chapter 2, 10 Şubat 2017’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarıldı.
    İlk filmde intikam aleviyle yanıp tutuşan John Wick, emekli olmuş ve tetikçilikten uzak ve huzurlu bir hayat kurmuştur. Fakat karanlıklar arkasında işlerini yürüten suikastçı birliğinin tehdit altında olmasıyla John Wick emeklilikten geri dönmek zorunda kalır ve bir anda dünyanın sayılı tetikçilerini karşısında bulur. Kadroya yeni eklenen ünlü isimler ile John Wick’in intikamı büyüyor ve artık o çok daha sert çalışıyor.

  • LEGO BATMAN FİLMİ

    Chris McKay’in yönettiği ve Rosario Dawson, Will Arnett, Ralph Fiennes ile Michael Cera’nın seslendirdiği animasyon Film Lego Batman Filmi (The Lego Batman Movie), 10 Şubat 2017′de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
    Lego Batman Filmi’nde (The Lego Batman Movie) kendini lider olarak tanımlayan Lego Batman şimdi sinemada kendi macerasında başrolü oynuyor. Gotham’da büyük değişiklikler dönmektedir ve eğer şehri düşman Joker’in elinden almak istiyorsa, Lego Batman yasa dışı bir iş yapmak zorunda kalabilecektir, belki başkalarıyla birlikte çalışmayı deneyebilir ve belki sadece rahatlamayı öğrenebilecektir.

  • ENKAZ

    Alpgiray M. Uğurlu’nun yönettiği ve Akasya Asıltürkmen ile Berke Üzrek’in oynadığı Enkaz, 10 Şubat 2017’de Kurmaca Film dağıtımıyla Güverte Film tarafından vizyona çıkarıldı.
    Deprem sonrası enkazın altında gözlerini açan Nisa, sıkıştığı yerden kurtulmak için çaba sarf ederken üstündeki küçük delikten gördüğü gökyüzü onu yaşama bağlar. Aynı gökyüzü altında paralel olarak devam eden hikâyede tek başına uçsuz bucaksız doğaya adapte olmayan Barış’ı her gün video günlük tutarak Nisa’nın hikâyesindeki ipuçlarını açığa çıkarır. Senaryosunu da Alpgiray M. Uğurlu’nun yazdığı filmin Görüntü Yönetmenliğini Barış Akyüz yapıyor.

  • SWISS ARMY MAN

    Dan Kwan ile Daniel Scheinert’in yönettiği ve Paul Dano, Daniel Radcliffe, Mary Elizabeth Winstead ile Antonia Ribero’nun oynadığı Swiss Army Man, 10 Şubat 2017’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
    Hank, düştüğü ıssız adada artık hiçbir kurtuluş şansının kalmadığına kanaat getirmiş ve hayatına son vermeye karar vermiştir. Artık pes edip kendini asmaya hazırlandığı anda, kıyıya vurmuş bir cesetle karşılaşır. Manny adını verdiği bu cesedin konuşabildiğini ve birtakım doğaüstü becerilere sahip olduğunu fark eder. Hank’in yalnızlığına son verecek olan bu mucize, onun bu adadan kurtulmasını da sağlayabilecek midir?

  • KARANLIĞIN ELLİ TONU

    James Foley’in yönettiği ve Jamie Dornan, Dakota Johnson, Marcia Gay Harden ile Rita Ora’nın oynadığı Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker), 13 Temmuz 2017’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.
    Hikâye, yaralı Christian Grey’in Ana Steele’i hayatına tekrar girmesi için ikna etmeye çalışmasıyla ve Ana’nın da ona başka bir fırsat vermeden önce yeni bir düzenleme talep etmesiyle devam ediyor. Çift, güven inşa etmeye ve denge kurmaya başlarken Christian’ın geçmişinden karanlık figürler de, birlikte bir gelecek kurma umutlarını yok etmeye kararlı bir şekilde çiftin etrafını iyice sarmaya başlıyor.

  • İSRA & SİHİRLİ KİTAP

    R. Kan Albay’ın yönettiği ve Valerie Deridder, Tamer Karadağlı, R. Kan Albay ile Isra Dela’nın oynadığı İsra & Sihirli Kitap (Isra en Het Magische Boek), 10 Şubat 2017’de MC Film dağıtımıyla MC Film tarafından vizyona çıkarıldı.
    Dokuz yaşındaki İsra okul gezisi ile bir kütüphaneye ziyarete gider ve orada kütüphanenin gizemli bir bölümüne ulaşır. Oradaki Bay Gugle ve sihirli kitapla tanışır. Genç Alex’i Şeker Şatosu’ndan kurtarmasını isterler. İsra kendisini rahatlık ve huzur diyarına benzeyen bir Şeker Şatosu’nun içerisinde bulur. Şeker Şatosu, Şato Hanımı tarafından korunmaktadır ve O da esirini hiç de göndermek niyetinde değildir.

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Yargısız infaz niteliğindeki ihraçlara karşı ‘Hayır’ diyoruz

SONRAKİ HABER

Engelli işçiyi darbeden patron bu gücü kimden alıyor?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...