10 Haziran 2016 10:32

Cinsel saldırıda bulunan muavinin 13 yıl hapsi isteniyor

Otobüste mastürbasyon yaparak üniversite öğrencisi kadına cinsel saldırıda bulunan Muavin Gökhan G.'nin 13 yıla kadar hapsi isteniyor.

Paylaş

Muğla'dan İstanbul'a giden otobüste mastürbasyon yaparak üniversite öğrencisi kadına cinsel saldırıda bulunan muavin Gökhan G. hakkında dava açıldı. İddianamede, 'hayasızca hareket' suçundan 1 yıla, 'cinsel saldırı' suçundan da 12 yıla kadar hapis cezası istenen Gökhan G. ifadesinde, "feribotta gördüğü mini etekli bir kadından tahrik olarak mastürbasyon yaptığını" söyledi.

25 Mayıs günü  Muğla'dan İstanbul'a giden yolcu otobüsü feribotla Yalova'dan Eskihisar'a geçerken, otobüste görevli Gökhan G. koridorda mastürbasyon yapamış, sıvılar üniversite öğrencisi 20 yaşındaki C.D.D.'nin üzerine gelmişti. C.D.D. yüzüne ve üstüne gelen sıvılarla irkilirken, muavin elindeki pet şişeyi göstererek su döküldüğünü iddia etmiş ancak otobüste bulunan yolculardan kadın avukatın devreye girip C.D.D.'ye yardımcı olmasıyla jandarmaya haber verilmişti.

ÖNCE BIRAKILIP SONRA TUTUKLANDI

Jandarma, feribot iskeleye yanaştığında genç kadının üzerindeki ve koltuktaki sıvılardan örnekler aldı. Gözaltına alınan muavinden de DNA karşılaştırması yapılması için kan örneği alındı. Sperm ve kan örnekleri İstanbul Polis Kriminal Laboratuarı'na gönderildi. Adliyeye sevk edilen Gökhan G., su döküldüğünü iddia edip serbest bırakılınca 2 gün sonra Gebze Cumhuriyet Savcılığı, serbest bırakılmasına itiraz etti.

Yeniden gözaltına salınan Gökhan G. tutuklandığı Gebze 2'nci Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadesinde suçunu kabul etti.

Gebze Cumhuriyet Savcısı Serkan Noğay, tutuklu sanık Gökhan G. hakkında, cinsel saldırı suçlamasıyla 12 yıla, 'hayasızca hareket' suçlamasıyla da 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. Gökhan G.'nin yargılanmasına Gebze 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ne önümüzdeki günlerde başlanacak. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Liselerde bildiri protestosu Ankara'ya taşındı

SONRAKİ HABER

Ahmet Hakan’a Londra’da protesto

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...