23 Mayıs 2016 08:02

Mario Gomez, spor sayfalarının da şampiyonu oldu

Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez, gazetelerin spor sayfalarında adından en çok söz adilen futbolcu oldu.

Paylaş

Süper Lig 2015-2016 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez, Ağustos ayından bu yana spor sayfalarında çıkan haberlerde en çok adı geçen isim oldu.

Medya Takip Ajansı Interpress’in yaptığı araştırmaya göre, Süper Lig’de geride kalan on ay boyunca yazılı basında en çok konuşulan futbolcu olan Gomez’in ismi 15 bin 088 haberde yer aldı. Sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Van Persie, 14 bin 516 haberle ikinci olurken, Galatasaray’ın oyuncusu Wesley Sneijder ise 12 bin 491 haberde yer alarak üçüncü sırada yer aldı.

Attığı gollerle Antalyaspor’un puan cetvelinde dokuzuncu sırada yer almasında önemli rol oynayan Samuel Eto’o, 12.141 haberde yer alarak en çok konuşulan futbolcular sıralamasında dördüncü olurken, Galatasaray’ın bu sezon sıkıntılı günler geçiren Alman golcüsü Lukas Podolski de sezon boyunca 11 bin 753 haber ile beşinci sırayı aldı.

İlk onda yer alan diğer futbolcular ise şöyle; Fenerbahçe’den Luis Nani, Beşiktaş’tan Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa ve Ricardo  Quaresma ile Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Instagram'a yeni özellik geliyor

SONRAKİ HABER

IŞİD, Lazkiye'de sivilleri katletti, Sabah sevindi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...