11 Mayıs 2016 05:41

Burhan Kuzu, AKP'nin mülteci politikasını özetledi

AKP MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, 'Avrupa Parlamentosu yanlış bir karar verirse mültecileri göndeririz' dedi.

Paylaş

Gece yarısına doğru attığı tweet'lerle Saray ve AKP politikalarını açık sözlü bir şekilde dile getirmesiyle tanınan Burhan Kuzu,  yine iş başındaydı.

AKP MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili olan Kuzu, gece 00.28'de "Avrupa Parlamentosu,yarın Türk Vatandaşlarına Avrupa yolunu vizesiz açacak raporu görüşecek.Yanlış bir karar verirse Mültecileri göndeririz!" şeklinde bir tweet attı.

Kuzu, daha önce de aynı konuda , "AB,nihayet Türkiye'nin restini anladı ve kesenin ağzını açtı. Ne demiştik? "Sınırı açar tüm Suriyeli mültecileri üzerinize salarız ".E....." demişti.

Kuzu'nun bu sözleri, AKP'nin Suriyeli mültecileri koz ve tehdit unsuru olarak kullandığı yönündeki eleştirileri güçlendirdi.

SAVAŞI HABER VERMİŞTİ

Burhan Kuzu, 7 Haziran Seçimleri sonrası attığı tweet'te "Millet kararını verdi. Ya istikrar ya kaos dedim. Kaosu seçti, hayırlı olsun" sözleriyle yaklaşan savaş ve baskı sürecini önceden haber vermişti.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

HDP, arıcılık için Meclis araştırması istedi

SONRAKİ HABER

Adana'da 'Barış anıtı' açıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...