11 Mart 2016 05:50

Başkanı ve CEO'su tutuklanan Boydak Holding'te yönetim değişikliği

Paylaş

Boydak Holding, Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve CEO’su Memduh Boydak’ın tutuklanmasının ardından yönetim değişikliğine gitti. "Mevcut işleyişi aksatmamak ve yeni bir kan değişimi adına önemli yetki ve görevlendirme değişiklikleri yapıldığı" belirtilen Yönetim Kurulunun açıklaması şöyle:
"Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Hacı Boydak'ın yerine, grupta 30 yıldır operasyonel ve stratejik yönetim kadrosunda önemli görevler almış, bunun yanısıra 16 yıl Türkiye Finans Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmış aynı zamanda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini de yürütmekte olan Mustafa Boydak atanmıştır.
Diğer taraftan Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak'ın yerine Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Sümer'in, Boyçelik A.Ş. Genel Müdürü Erol Boydak'ın yerine Genel Müdür Yardımcısı AbdurrahimAykaş'ın, Boydak Dış Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Murat Bozdağ’ın yerine de Genel Müdür Yardımcısı Yahya Kemal Berber'in atanmasına karar verilmiştir." (HABER MERKEZİ)

Boydak Holdinge Cemaat operasyonu

Boydak işçisi isyan etti

Hacı ve Memduh Boydak tutuklandı!

EMEP Boydak işçilerine seslendi: Filler tepişirken işçiler ezilmesin

ÖNCEKİ HABER

Barzani: Bağımsızlığı kanımız pahasına başaracağız

SONRAKİ HABER

İzmir'deki 'Cemaat' operasyonunda rektör ve 2 eski bürokrat tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...