02 Kasım 2014 13:45

Türkiye’nin ilk interaktif polisiye hikayesi

Agatha Christie’nin Pera Palace’ta yazdığı Doğu Ekspresi’nde Cinayet isimli romandan esinlenen Pera Palace Hotel Jumeriah, Türkiye’nin ilk interaktif sosyal medya tabanlı polisiye hikayesine imza atıyor

Paylaş

Agatha Christie’nin Pera Palace’ta yazdığı Doğu Ekspresi’nde Cinayet isimli romandan esinlenen Pera Palace Hotel Jumeriah, Türkiye’nin ilk interaktif sosyal medya tabanlı polisiye hikayesine imza atıyor.

Bu doğrultuda Facebook kullanıcıları, otelin Facebook sayfasından hikayeye katılıp, içerik seçimleriyle hikayenin gidişatını belirleyebilecekler. Otelde işlenen bir cinayeti konu alan “Bir Pera Palace Polisiyesi” meraklıları için https://www.facebook.com/perapalacehotel/app_355747437909106 sayfasında başladı.

DEDEKTİF PİERRE, ANNA CİNAYETİNİN PEŞİNDE
 “Bir Pera Palace Polisiyesi” adlı hikayenin Başkahramanı Fransız Dedektif Pierre, cinayete kurban giden Anna’nın gizemini çözmek için İstanbul’a geliyor. Her hafta iki bölümün yayınlanacağı ve bir ayda tamamlanacak hikayede kullanıcılar, bölüm sonunda sunulan iki senaryo arasında tercih yapıyor. Bir sonraki bölümün, en fazla oy alan seçenek üzerinden devam edeceği hikayeye katılan her 25’inci kullanıcıya, Agatha Christie’nin Pera Palace’ta kaldığı 411 numaralı Agatha Christie odasının anahtarını temsilen, bir anahtarlık hediye ediliyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Esenyurt'taki Kürt esnaf sanal ortamda hedef gösteriliyor

SONRAKİ HABER

Berlin Film Festivali programcıları İstanbul’da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...