09 Ekim 2014 11:38

Siirt'te hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi

Siirt'te dün devam eden olaylarda Kaymaz Petrol'den açılan ateş sonucu ağır yaralanan Kamil Taş ve silahlı saldırıda yaralanan Necmettin Çelik hayatını kaybetti. Bu ölümlerle birlikte, Kobanê eylemlerinde Siirt'te hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Paylaş

Siirt'te dün devam eden olaylarda Kaymaz Petrol'den açılan ateş sonucu ağır yaralanan Kamil Taş, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. IŞİD'in Kobanê'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Siirt'te Alan Mahallesi'nde yapılan eylemler sırasında Kaymaz Petrol'ün sahipleri tarafından kitleye ateş açılmış, Kamil Taş isimli yurttaş yaralanmıştı. Karnından aldığı kurşunla yaralanan ve Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Taş, ameliyata alınmıştı. Geçirdiği ameliyatla karnından gerçek mermi çıkartılan Taş, bugün yaşamını yitirdi.

KURTALAN'DA YARALANAN NECMETTİN ÇELİK HAYATINI KAYBETTİ

Kurtalan'da Kobanê için yapılan eylemlere AKP'li belediye başkanının yakınları olan korucular ve AKP'li İl Genel Meclis üyelerinin silahlı saldırısında yaralanan Necmettin Çelik de yaşamını yitirdi. 

Kurtalan ilçesinde AKP'li belediye başkanı Nevzat Karatay ve yakınlarının da aralarında bulunduğu korucu ve AKP'li il genel meclis üyelerinin halka uzun namlulu silahlar ile saldırması sonucunda Yusuf Çelik (17) ve MEYADER Kurtalan Temsilcisi Mehdi Erdoğan yaşamını yitirirken, Yusuf Çelik'in babası Necmettin Çelik ağır yaralanmıştı. Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi altına alınan Çelik, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün yaşamını yitirdi. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

HDP heyeti, Yalçın Akdoğan\'la görüştü

SONRAKİ HABER

İstanbul Üniversitesi\'nde IŞİD yandaşları saldırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...