08 Mart 2014 20:58

Galatasaray, Akhisar'ı 6 golle geçti

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta maçında zirve mücadelesi veren Galatasaray, konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u 6-1 mağlup ederek puanını 48'e çıkardı ve 2. sıradaki yerini korurken maç fazlasıyla da lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

Galatasaray, Akhisar\'ı 6 golle geçti
Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta maçında zirve mücadelesi veren Galatasaray, konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u 6-1 mağlup ederek puanını 48'e çıkardı.

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve hakem Fırat Aydınus'un düdük çaldığı maçta Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 13 ve 48. dakikalarda Didier Drogba, 18. dakikada Alex Telles, 55. dakikada Burak Yılmaz, 65. dakikada Akhisar Belediyespor'dan Bruno Mezenga kendi kalesine ve 73. dakikada da Wesley Sneijder attı.

Süper Lig'de üst sıraları kovalayan ve UEFA Avrupa Ligi'ni hedefleyen Akhisar Belediyespor'un tek golünü ise 59. dakikada Mehmet Akyüz kaydetti.

Bu skorla Galatasaray puanını 48'e çıkararak 2. sıradaki yerini korurken maç fazlasıyla da lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Konuk Akhisar Belediyespor ise 35 puanla ve maç fazlasıyla 6. sıraya indi.

ÖNCEKİ HABER

Yaşlı kadından Bakana: Kutulara para doldurmaktan bize para kalmıyor

SONRAKİ HABER

Roboskî\'den sağ kurtulan Servet Encü\'nün evi tarandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...