17 Ocak 2014 07:58

Çılgın Dersane 3

Özlem Dershanesi’nin öğrencileri dershaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya’ya gelmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali’nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan otel çalışanı Zeynep’i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep’e aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep’in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorununu çözmek için kolları sıvarlar.

Çılgın Dersane 3
Paylaş

Kamil Çetin’in yönettiği ve Duygu Çetinkaya, Okan Karacan, Paşhan Yılmazel ile Ozan Aydemir’in oynadığı Çılgın Dersane 3, 17 Ocak 2014’de Tiglon Film dağıtımıyla Aksoy Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

FİLMİN KONUSU:

Özlem Dersanesi’nin öğrencileri dersaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya’da otele yerleşmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali’nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan ve otel çalışan Zeynep’i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep’e aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep’in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorununu çözmek için kolları sıvarlar. Bu arada karşı dersanenin öğrencileri ise yarışmayı kazanmak için her türlü yolu deneyerek, yalanlar söylemekten hiç çekinmeyeceklerdir.
Komedi, aşk, karşılıklı oyunlar, dans ve gençlik dolu olan filmin senaryosunu İrfan Saruhan ve Şafak Güçlü birlikte yazdılar. Yapımcılığını Servet Aksoy’un üstlendiği ve çekimleri Antalya’da yapılan Çılgın Dersane 3 filminin yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturuyor.

ÖNCEKİ HABER

Emekten yana olan herkes Ankara’ya

SONRAKİ HABER

Kadın İşi: Banka Soygunu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...