26 Ekim 2013 12:18

'Ben de özledim'de olaylar olaylar!

Leyla ile Mecnun dizisinin ekibi “Ben de Özledim” ile ekranlara döndü. Dizinin izleyenleri uzun zamandır 25 Ekim akşamını bekliyordu. Cuma akşamı, hem yeni bir senaryo(Ben de Özledim) başladı, hem de eski bir dizi (Leyla ile Mecnun) final yaptı...

\'Ben de özledim\'de olaylar olaylar!
Paylaş

“Leyla ile Mecnun” dizisi oyuncularından Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant ve senarist Burak Aksak'ın rol aldığı “Ben de Özledim” dizisi dün akşam ilk bölümüyle Star TV de yayınlandı. Gezi eylemleri nedeni ile yayından kaldırılan Leyla ile Mecnun final yapamamıştı. Dün “Ben de Özledim” bir sürpriz yaptı ve Leyla ile Mecnun’un finalini yayınladı.

MECNUN’UN HAYALİ DİZİ OLDU

Leyla ile Mecnun'un yayından kaldırılmasının ardından ekip oturmuş dertleşirken senarist Burak Aksak, dizinin finalinde ne olacağını açıkladı ve oyunculara karakterlerinin aslında kim olduğunu anlattı. Aksak’ın final senaryosuna göre; aslında Mecnun geçirdiği kaza sonucu yatağa mahkum oluyor. Annesi terk ediyor. Mecnun'a babası bakıyor. Dizi boyunca Kireçburnu'nda yaşanan olaylar Mecnun'un zihninde canlandırdıklarından ibaret.

Final senaryosunda İsmail abi aslında bir japon balığı, Yavuz pencereden sarkan ağaç dalı, Ak Sakallı Dede eve gelen doktor, Erdal Bakkal tuzluk, Leylalar ise Mecnun’un ilkokulda aşık olduğu kız. Leyla'nın sürekli değişmesinin sebebi ise, Mecnun’un TV'de izlediği dizilerdeki kızları gözünde canlandırması.

Leyla İle Mecnun dizisinin ekibi Gezi direnişine destek verince TRT diziyi yayından kaldırmıştı. Dizinin oyuncuları, protestolar sırasında, Gezi Parkı ile ilgili skeçler hazırlayıp internet üzerinden paylaşmıştı.


SOSYAL MEDYADA #bendeozledim

Ben de Özledim  sosyal medyada da adeta patlama yarattı. Twitter’da beğeni twitlerinin ardı arkası kesilmedi. “Ben de Özledim” adı uzun süre gündem listesinden düşmedi.

@suyorumcusu: Leyla ile Mecnun finalinin anlatıldığı bölüm bi nevi TRT'nin cenaze namazıydı. Dizinin yolu açık olsun. #bendeözledim
@oykumik: Kahrolsun bağzı kanallar. #bendeözledim
@bayfotograf: Bir buçuk saat final yapıp etki bırakamayanlar varken adamlar 3 dakikada finali anlatıp devrim yaptılar #bendeözledim
@bulent_peker:  Sen #leylailemecnun 'u yayından kaldırırsın ama cenazene #bendeözledim gelir. @trttv1
@bulent_peker: Leyla ile Mecnun sezon finalinin başka bir kanalda ve dizide yayınlanması kapağını açıklamak hangi danışmana düşecek acaba? #bendeoezledim (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Kılıçdaroğlu\'ndan Sarıgül ve ekibine davet

SONRAKİ HABER

ODTÜ yürüyüşüne müdahale: 24 gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...