19 Ağustos 2013 21:33

İstanbul Kitap Fuarı Onur Yazarı Taner Timur

TARİHÇİ Akademisyen Taner Timur 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın bu yılki  “Onur Yazarı” olarak seçildi.TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile 2-10 Kasım 2013 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece’de düzenlenecek

İstanbul Kitap Fuarı Onur Yazarı Taner Timur
Paylaş

TARİHÇİ Akademisyen Taner Timur 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın bu yılki  “Onur Yazarı” olarak seçildi.
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile 2-10 Kasım 2013 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece’de düzenlenecek olan 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 620 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı, 200 etkinlik ve yüzlerce imza ile kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor.
 Kitap Fuarları Danışma Kurulu tarafından alınan kararla Tarihçi Akademisyen Taner Timur 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı “Onur Yazarı” olarak belirlenmiştir. Fuar süresince Taner Timur’un da katılımıyla paneller ve etkinlikler düzenlenecektir. TÜYAP tarafından Onur Yazarı Taner Timur’un yaşamı, çalışmaları ve eserlerinden seçmelerin olduğu bir kitap ve bir sergi hazırlanıyor.

KONUK ÜLKE ÇİN HALK CUMHURİYETİ

Yurt dışından pek çok konuğun geleceği fuarın konuk ülkesi Çin Halk Cumhuriyeti olacak.  (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hasta Gezi tutuklusu tahliye olmak istiyor

SONRAKİ HABER

Rojava iki ateş arasında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...