13 Ağustos 2013 10:05

Mevsimlik işçileri taşıyan otobüs devrildi: 1 ölü, 41 yaralı

Urfa'nın Siverek ilçesinde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan otobüs, aynı güzergahta ilerleyen kamyona arkadan çarparak devrildi. Meydana gelen kazada, otobüste bulunan tarım işçilerinden biri öldü, 41 kişi de yaralandı.Batman'dan fındık toplamak üzere Kocaeli'ne giden mevsimlik tarım işçilerini ta

Mevsimlik işçileri taşıyan otobüs devrildi: 1 ölü, 41 yaralı
Paylaş

Urfa'nın Siverek ilçesinde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan otobüs, aynı güzergahta ilerleyen kamyona arkadan çarparak devrildi. Meydana gelen kazada, otobüste bulunan tarım işçilerinden biri öldü, 41 kişi de yaralandı.

Batman'dan fındık toplamak üzere Kocaeli'ne giden mevsimlik tarım işçilerini taşıyan bir otobüs, Urfa'nın Siverek ilçesinde aynı güzergahta ilerleyen kamyona arkadan çarparak devrildi. Siverek-Diyarbakır karayolunun 8. kilometresinde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan Ali Aksoy yönetimindeki 34 ZE 0222 plakalı otobüs, buğday yüklü Musa Demirci'nin kullandığı 06 AY 8407 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile 50 mevsimlik işçiyi taşıyan otobüs devrildi. Meydana gelen kazada Ercan Özçelik isimli bir işçi yaşamını yitirirken, 41 işçisi de yaralandı. Kaza sonrası kaza mahalline çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi gönderildi. Olay yerine giden jandarma, yol güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahalede bulundu.

İlk müdahalelerinin ardından yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 3 tarım işçisi daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. (Urfa/DİHA)

Kaza sonrası olay yerinden kaçan kazaya karışan kamyon sürücüsünün ise, daha sonra jandarmaya teslim olduğu öğrenildi.

ÖNCEKİ HABER

Yüzde 100 grev!

SONRAKİ HABER

KESK talepleri için Ankara'ya yürüyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...