07 Ağustos 2013 18:41

Gana hazırlığı

A Milli Takımımızın, 14 Ağustos 2013 Çarşamba akşamı Gana ile İstanbul’da oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu ve programı belli oldu.12 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00’te kampa girecek olan Milliler, kamp süresince bu otelde konaklayacak. A Milliler, ilk antrenmanını 12 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’da İ

Gana hazırlığı
Paylaş

A Milli Takımımızın, 14 Ağustos 2013 Çarşamba akşamı Gana ile İstanbul’da oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu ve programı belli oldu.
12 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00’te kampa girecek olan Milliler, kamp süresince bu otelde konaklayacak. A Milliler, ilk antrenmanını 12 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’da İstanbul BBSK’nın Langa Tesisleri’nde yapacak.
A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma öncesinde 13 Ağustos Salı günü saat 12.00’de bir basın toplantısı düzenleyecek.
Diğer yandan A Milli Takımımızın, Gana ile oynayacağı karşılaşmanın başlama saatinde değişikliğe gidildi. Daha önce başlama saati 21.30 olarak açıklanan Türkiye-Gana mücadelesi, saat 21.00’de başlayacak.

ADAY KADRO

Abdullah Avcı’nın açıklamış olduğu aday kadroda şu isimler yer alıyor:
“Olcay Şahan, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin (Beşiktaş), Alper Potuk, Bekir İrtegün, Volkan Demirel, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Fenerbahçe) Burak Yılmaz, Hamit Altıntop, Umut Bulut, Selçuk İnan, Semih Kaya (Galatasaray) Sefa Yılmaz (Kayserispor) Onur Kıvrak (Trabzonspor) Arda Turan (Atletico Madrid) Nuri Şahin (Borussia Dortmund) Ömer Toprak (Bayern Leverkusen) Mehmet Ekici (Werder Bremen) Mevlüt Erdinç (Rennes)” b

ÖNCEKİ HABER

Başarısı var desteği yok

SONRAKİ HABER

Şeker mi desem Ramazan mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...