08.11.2026 18:55

Emre Belözoğlu galibiyetin ardından konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Çorum FK karşısında alınan 5-0'lık galibiyetin ardından takımın oyununu değerlendirdi. Oyuncularının kazanma arzusunu öven Belözoğlu, “Daha yüksek organizasyona ihtiyacımız var” dedi.

Emre Belözoğlu galibiyetin ardından konuştu

Fotoğraf: AA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 5-0 kazanılan Çorum FK maçının ardından yaptığı açıklamada oyuncularını tebrik etti. Takımın yüksek bir kaliteye sahip olduğunu belirten Belözoğlu, oyun organizasyonunun geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe, ligde karşılaştığı Çorum FK'yi 5-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Göreve galibiyetle başlayan Belözoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Böylesine bir başlangıç, tek kelimeyle mükemmel” dedi.

“Fenerbahçe'nin çok yüksek bir kalitesi var”

Takımın oyun organizasyonunda geliştirilmesi gereken noktalar bulunduğunu ifade eden Belözoğlu, “Her maçın detaylandırmamız gereken şeyleri var. Değerlendirme yapacağız. Fenerbahçe'nin çok yüksek bir kalitesi var. Bunu söylemem lazım. Oyuncularımız belli bir organizasyona bağlı kaldığında çok güzel bir oyun ortaya koydular. Yüksek kaliteyle skoru yakaladık. Sonrasında oyunda organizasyonun düzelmesi gereken yerleri var hem defansif hem ofansif. Bunu düzeltmek adına çok çalışacağız” diye konuştu.

Oyuncuların kazanma arzusuna dikkat çeken Belözoğlu, “Oyuncular tebriği hak ediyor, kazanma arzuları çok yüksekti. Daha yüksek organizasyona ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Taraftarlara da teşekkür eden Belözoğlu, “Taraftarımızın teveccühüne teşekkür ediyorum. Allah inşallah bizi mahcup etmez. Daha iyisini fazlasıyla yapabiliriz. Küçük bir eleştirim olacak bu maçla ilgili. Takımımın daha iyi olacağına inanıyorum” dedi.

“Daha iyi olabilir mi, olabilir”

Topa sahip olma ve oyun organizasyonunu geliştirme üzerinde çalıştıklarını belirten Belözoğlu, “Topa sahip olmak ve tekrarlı şekilde kurgulamak kolay değil. Topu kaptırdığınız yerdeki reaksiyonları belirlemek adına 2 gün çalıştık. Yüksek kalite var. Burası kalitenin ve tutkunun birleştiği yerdir. Bugün akıl da koyduk. Bazı yan topları vurdurduk, bu eksi. Gerçekçi oynamanız lazım, kazanmanız lazım. Konumlanmalar, pozisyonlanmalar üzerine çalışacağız. Daha iyi olabilir mi, olabilir. Daha fazla çalışacağız” diye konuştu.

Oyuncuların güçlü yönlerini ortaya çıkarmak için çalışacaklarını söyleyen Belözoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Oyuncuların en güçlü yönünü ortaya çıkarmak için çalışacağız. Liverpool ve bu maçta oyuncular açlar. İyi bir oyuncu grubumuz var. Birbirimizi yeni tanıyoruz. Kulübede onların bir yardımcısı var. Oyun gelişecek, inanıyoruz. Fenerbahçe'nin büyüklüğüne, oyuncuların kalitesine, bizim becerimize inanıyorum.”

(Spor Servisi)

Dayanışmaya çağrı!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
08.11.2026 14:23 / Güncelleme: 17:33

Yeşil pasaport kapsamı genişliyor mu? 10 meslek grubu için teklifler Mecliste

Pilotlardan öğretmenlere, hekimlerden mühendislere kadar birçok meslek grubuna yeşil pasaport verilmesi için Meclis'e kanun teklifleri sunuldu. Teklifler henüz yasalaşmadı.

Yeşil pasaport kapsamı genişliyor mu? 10 meslek grubu için teklifler Mecliste

Fotoğraf: DHA

08.11.2026 12:55

Çatalca'da eğitim uçağı pistten çıktı: Pilot öğrenci hastaneye kaldırıldı

Çatalca Hezarfen Havalimanı'na iniş yapan uçuş okuluna ait eğitim uçağı, henüz belirlenemeyen bir nedenle pistten çıkarak toprak alana girdi. Kazadan yara almadan kurtulan pilotaj öğrencisi tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi.

Çatalca'da eğitim uçağı pistten çıktı: Pilot öğrenci hastaneye kaldırıldı

Fotoğraf: DHA

08.11.2026 10:39 / Güncelleme: 10:47

Elazığ’da kadın cinayeti: Nazmiye Ö, eskiden evli olduğu erkek tarafından öldürüldü

Elazığ’ın Keban ilçesinde 56 yaşındaki Nazmiye Ö, eskiden evli olduğu erkek tarafından tüfekle vurularak katledildi.

Elazığ’da kadın cinayeti: Nazmiye Ö, eskiden evli olduğu erkek tarafından öldürüldü

Temsili görsel | Fotoğraf: Saglıkcıormancı4/Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0

08.11.2026 16:20

Emek Partisi Balıkesir İl Kongresi: 'Ekmek, barış ve özgürlük mücadelesini birlikte büyüteceğiz'

Emek Partisi Balıkesir İl Örgütü 11. Olağan Kongresi’nde konuşan EMEP Genel Başkan Yardımcısı Selma Gürkan, sermaye politikalarına, iş cinayetlerine, doğa talanına, kayyım uygulamalarına ve emperyalist savaşlara karşı ortak mücadele çağrısı yaptı.

Emek Partisi Balıkesir İl Kongresi: “Ekmek, barış ve özgürlük mücadelesini birlikte büyüteceğiz”

Fotoğraf: Evrensel

08.11.2026 10:38

Eski Bakan Taner Yıldız'dan 'fon' yalanlaması

Sermaye piyasalarındaki fon vurgunu iddialarında adı geçen eski Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Taner Yıldız, 410,5 milyon liralık yatırım yaptığı ve yüksek kazanç sağladığı yönündeki haberleri açıklama yaparak yalanladı.

Eski Bakan Taner Yıldız'dan 'fon' yalanlaması

Fotoğraf: World Taner Yıldız | Economic Forum, CC BY-SA 2.0 / Wikipedia

08.11.2026 16:31

Murat Emir: Fon vurgununun kilit ismi Kemal Akkaya nihayet gözaltında

Murat Emir, fon soruşturmasında gözaltına alınan Kemal Akkaya'yı "vurgunun kilit ismi" olarak nitelendirerek soruşturmanın gecikmesine tepki gösterdi.

Murat Emir: Fon vurgununun kilit ismi Kemal Akkaya nihayet gözaltında

Fotoğraf: AA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!