07.11.2026 15:59

Düzce'de av tüfeğiyle vurulan 16 yaşındaki çocuk öldü

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde 16 yaşındaki Ahmet K., tartıştığı 17 yaşındaki A.İ.U. tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Olayın ardından kaçan çocuk gözaltına alındı.

Düzce'de av tüfeğiyle vurulan 16 yaşındaki çocuk öldü

Fotoğraf: Tima Miroshnichenko/Pexels

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde 16 yaşındaki Ahmet K., çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Gümüşova ilçesine bağlı Yongalık köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet K. (16) ile A.İ.U. (17) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın köy dışındaki orman yolunda kavgaya dönüşmesi üzerine A.İ.U., yanında bulunan av tüfeğiyle Ahmet K.'ye ateş ederek olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, Ahmet K.'yi yerde hareketsiz halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çocuğun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Ahmet K.'nin cenazesi, otopsi işlemleri için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan 17 yaşındaki A.İ.U. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

(AA)

Evrensel seninle güçlü!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
07.11.2026 13:36 / Güncelleme: 15:30

Galatasaray'da Victor Osimhen ameliyat oldu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde VfB Stuttgart ile oynanan karşılaşmada sol dizinde esneme oluşan ve yapılan MR tetkiklerinde serbest fragman tespit edilen Nijeryalı golcü Victor Osimhen’in ameliyat olduğunu açıkladı.

Galatasaray'da Victor Osimhen ameliyat oldu

Fotoğraf: DHA

07.11.2026 09:41

Kars'ta kar yağışının ardından zirai don uyarısı

Kars'ta dün akşam başlayan kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Meteoroloji, Kars, Ağrı ve Iğdır'da 7-10 Kasım tarihleri arasında zirai don beklendiğini belirterek çiftçileri buzlanma ve don tehlikesine karşı uyardı.

Kars'ta kar yağışının ardından zirai don uyarısı
07.11.2026 15:49

Bu hafta ne oldu? (7 Kasım 2026)

Vurguncuların listesi beklenirken gazetecilere 56 yılı aşkın hapis cezası istendi. AKP-MHP-CHP oylarıyla Mekke Anlaşması kabul edildi. İBB davasında gizli tanıkların duyuma dayalı ifadesi dinlendi.

07.11.2026 12:52

Okullarda saldırılarına Bakanlığın çözümü çelik silah kasası oldu

Okullarda yaşanan saldırılarda öğrenci ve eğitim emekçileri yaşamını yitirirken, İçişleri Bakanlığı silah ruhsatı alacaklara çelik kasa zorunluluğu getirmeye hazırlanıyor.

Okullarda saldırılarına Bakanlığın çözümü çelik silah kasası oldu

Mustafa Çiftçi | Fotoğraf: ANKA

07.11.2026 07:18

Paraguay’da 'azledilen Devlet Başkanı Peña gözaltına alındı: Yeni Devlet Başkanı Pedro Alliana yemin etti

Paraguay'da, Senato'nun Devlet Başkanı Santiago Pena "görevi kötüye kullanmak" suçundan azledilmesinin ardından gözaltına alınırken Başkan Yardımcısı Pedro Alliana yemin ederek ülkenin yeni Devlet Başkanı oldu.

Paraguay’da "azledilen Devlet Başkanı Peña gözaltına alındı: Yeni Devlet Başkanı Pedro Alliana yemin etti

Fotoğraf: AA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!