Avcılarda kadına bıçaklı saldırı: Yardım istemek için çıktığı sokakta ikinci kez bıçaklandı
Avcılar'da bir kadın birlikte olduğu öne sürülen erkek tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırgandan kaçan kadın yardım istemek için çıktığı sokakta ikinci kez bıçaklandı. Fail erkek yakalanarak, gözaltına alındı.
Fotoğraf: DHA
İstanbul- Avcılar’da bir kadın birlikte olduğu belirtilen erkek tarafından bıçakladı. Yaralı olarak sokağa çıkıp yardım isteyen kadının peşinden gelen erkek ikinci kez bıçaklı saldırıda bulundu. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Gece yarısı Cihangir Mahallesi’nde Hamza Yerlikaya Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın birinci katında meydana gelen olayda, evde bilinmeyen nedenle birlikte olduğu kadınla tartışan erkek, bıçaklı saldırıda bulundu. Yaralı kadın, kanlar içinde birinci kattan inerek caddeye çıkıp bağırarak yardım istedi. Daireden çıkıp kadının peşinden giden saldırgan, ikinci kez bıçaklı saldırıda bulundu. Ardından, yakınlardaki kahvehaneye gitti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kahvede kanlı elbisesi ile oturan saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.
Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Soruşturmaya devam ediliyor.
(DHA)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et