03.11.2026 16:58

Manisa Büyükşehir Belediyespor soruşturmasında yeni gelişme: Eski asbaşkan ve muhasebeciye tutuklama

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un geçmiş dönem hesaplarına yönelik zimmet ve kara para aklama soruşturmasında eski asbaşkan Murat Kümüştekin ile muhasebeci Ömer Kızıl tutuklandı. Eski kulüp başkanı E.H. hakkında ev hapsi kararı verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor soruşturmasında yeni gelişme: Eski asbaşkan ve muhasebeciye tutuklama

Fotoğraf: DHA

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un geçmiş dönem hesaplarına yönelik yürütülen ‘zimmet’ ve ‘suç gelirlerinin aklanması’ soruşturmasında gözaltına alınan 4 şüpheliden kulübün eski asbaşkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Murat Kümüştekin ile eski muhasebecisi Ömer Kızıl tutuklandı, eski başkan ve Basketbol Şube Sorumlusu E.H.’ye ise ev hapsi verildi.

Kulübün eski yöneticisi ve muhasebecisi tutuklandı

Manisa Başsavcılığı tarafından Manisa Büyükşehir Belediyespor’un geçmiş dönem hesaplarına yönelik başlatılan soruşturmada, 31 Ekim sabahı operasyon düzenlendi. Operasyonda, kulübün eski başkanı ve Basketbol Şube Sorumlusu E.H., eski kulüp asbaşkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Murat Kümüştekin, eski muhasebecisi Ömer Kızıl ile Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BESOT A.Ş. görevlisi F.K., gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ve ilgili kurumlardan elde edilen bilgi, belge ve hesap hareketlerinin incelemeye alındı.

Polisteki işlemlerinin ardından 4 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından şüphelilerden F.K. salıverildi. Mahkemeye çıkarılan 3 şüpheliden Murat Kümüştekin ve Ömer Kızıl tutuklanırken, etkin pişmanlık hükümleri kapsamında ifade veren E.H. ise ev hapsi tedbiriyle serbest bırakıldı. 

(DHA)

Evrensel seninle güçlü!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
03.11.2026 13:22

2027 pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 ay, 1, 2, 3 ve 10 yıllık pasaport harcı

2027 yılı yeniden değerleme oranının yüzde 27,83 olarak belirlenmesinin ardından pasaport harçları için yeni ücretler hesaplandı. Buna göre defter bedeli dahil 10 yıllık pasaport ücretinin yaklaşık 18 bin 870 TL olması bekleniyor.

2027 pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 ay, 1, 2, 3 ve 10 yıllık pasaport harcı

Fotoğraf: Pixabay

03.11.2026 15:18

Uzaklaştırma kararı korumadı: Daha önce birlikte yaşadığı kadın ve oğlunu silahla yaraladı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Şükriye G. ve oğlu Fatih G., Şükriye G.’nin daha önce birlikte yaşadığı ve ayrıldığı Akif T. tarafından uzaklaştırma kararına rağmen tabancayla vurularak yaralandı. Akif T. intihara teşebbüs etti

Uzaklaştırma kararı korumadı: Daha önce birlikte yaşadığı kadın ve oğlunu silahla yaraladı

Fotoğraf: DHA

03.11.2026 15:47 / Güncelleme: 17:09

Kemal Kılıçdaroğlu: 'Dolandırıcı siyasetçilerin dokunulmazlığının kaldırılması lazım'

Mahkeme kararıyla CHP'ye atanan Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında "Dokunulmazlıklar kaldırılsın" çağrısında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: 'Dolandırıcı siyasetçilerin dokunulmazlığının kaldırılması lazım'

Fotoğraf: AA

03.11.2026 10:28 / Güncelleme: 15:28

COP31 öncesi Antalya'da operasyon: 3 kişi gözaltına alındı

COP31 iklim zirvesi öncesi Antalya'da sendikacılara yönelik operasyon yapıldı. Üç kişi gözaltına alındı. Gözaltı gerekçesi henüz bilinmiyor.

COP31 öncesi Antalya'da operasyon: 3 kişi gözaltına alındı

Temsili | Fotoğraf: Kindel Media/Pexels

İçerik yükleniyor...

(İşçi Sendika Servisi)
03.11.2026 11:29

İran: Hürmüz Boğazı'nda ABD'ye ait MQ-9 İHA'sını düşürdük

İran Devrim Muhafızları Ordusu, Hürmüz Boğazı’nın doğusunda ABD’ye ait MQ-9 tipi insansız hava aracının hava savunma sistemleriyle düşürüldüğünü açıkladı. İran, İHA’nın düşürülen 55'inci MQ-9 olduğunu öne sürdü.

İran: Hürmüz Boğazı'nda ABD'ye ait MQ-9 İHA'sını düşürdük

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!